Oussama S. diende ter plaatse een klacht in tegen Filip Dewinter.
Volledig scherm
Oussama S. diende ter plaatse een klacht in tegen Filip Dewinter. © JVDS/PN

Oussama dient klacht in tegen Dewinter na vechtpartij aan partijlokaal Vlaams Belang, maar parlementslid weerlegt ‘cowboyverhaal’: “Hij heeft mij geprovoceerd”

AntwerpenDe 30-jarige Oussama S. heeft dinsdagmiddag een klacht ingediend tegen Vlaams parlementslid Filip Dewinter van Vlaams Belang. Hij beweert dat hij door Dewinter tegen een auto werd geduwd en  een kniestoot in de onderbuik kreeg. Het incident gebeurde aan het secretariaat van Vlaams Belang op de Antwerpse Leien. Filip Dewinter noemt het een cowboyverhaal en ‘georganiseerde provocatie’. 

  1. Collega’s die ramp Nieuw Zuid overleefden, leggen bloemen op site: “We hebben nog veel vragen maar solidariteit met getroffen families is nu belangrijker”
    ANTWERPEN

    Collega’s die ramp Nieuw Zuid overleef­den, leggen bloemen op site: “We hebben nog veel vragen maar solidari­teit met getroffen families is nu belangrij­ker”

    De arbeiders die de ramp op het Nieuw Zuid in Antwerpen overleefden vrijdagnamiddag, zijn maandagavond samen gekomen op de site om hun overleden collega’s te herdenken. Ze stellen zich heel wat vragen bij wat er is misgelopen vrijdag, maar willen nu vooral hun solidariteit tonen met de getroffen families. “Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan met de vinger te wijzen.”