Volledig scherm
Lil Kleine. © ANP

Optreden Lil Kleine op Bollekesfeest geannuleerd

Het optreden van Lil Kleine van zaterdag 14.30 uur op het Bollekesfeest in Antwerpen wordt geannuleerd. De Nederlandse muzikant is ziek, zo haalt de organisatie aan als reden voor het afzeggen.

In de plaats speelt DJ Mathy een langere set: van 13 tot 15 uur. De rest van het programma (zie www.bollekesfeest.be) gaat wel door zoals aangekondigd. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Katten blazen dit weekend verzamelen in Antwerp Expo

    Katten blazen dit weekend verzamelen in Antwerp Expo

    Perzische Langhaar, Exotic Shorthair of Maine Coone... Wist je dat er meer dan vijftig kattenrassen bestaan? Kattenliefhebbers kunnen zondag 24 november een kijkje gaan nemen naar de mooiste katten van Europa in Antwerp Expo. Er worden meer dan 300 raskatten van een twintigtal verschillende kattenrassen uit België, Nederland, Frankrijk en Duitsland verwacht. De kattenshow wordt georganiseerd door de Belgian Cat Fanciers, een vereniging voor liefhebbers van raskatten.
  2. Rode Neuzen Reporter Emanuelle getuigt over depressie: “Praten helpt écht!”

    Rode Neuzen Reporter Emanuelle getuigt over depressie: “Praten helpt écht!”

    Tijdens de maand november nemen Rode Neuzen-jongerenreporters over heel Vlaanderen de verslaggeving over Rode Neuzen-acties op zich. “Als de oudste reporter voor Rode Neuzen Dag in mijn regio, vond ik van mezelf dat ik wat gevoeligere thema’s kon aankaarten. Ik heb hierdoor gekozen om getuigenissen van mensen af te nemen. In mijn eerste artikel getuig ik zelf over depressie”, vertelt Emanuelle. In dit artikel doet zij haar verhaal.