De 58-jarige Philippe Callens is al vermist sinds 8 januari jongstleden.
Volledig scherm
De 58-jarige Philippe Callens is al vermist sinds 8 januari jongstleden. © Federale Politie

Opsporingsbericht: Wie heeft Philippe Callens (58) gezien?

AntwerpenDe federale politie heeft vandaag een opsporingsbericht gelanceerd voor de 58-jarige Philippe Callens. Hij is al vermist sinds 8 januari en werd het laatst gezien op de Dageraadplaats in Antwerpen.

 1. Zorgpersoneel mag deelwagens van GreenMobility gratis gebruiken om coronaprik te halen
  Antwerpen/Gent

  Zorgperso­neel mag deelwagens van GreenMobi­li­ty gratis gebruiken om coronaprik te halen

  GreenMobility, het Antwerpse bedrijf met elektrische deelwagens in Antwerpen en Gent, lanceert een actie om het zorgpersoneel in februari zorgeloos met de elektrische deelwagen naar de vaccinatiecentra te laten rijden. Er worden 20 gratis rijminuten gereserveerd voor elke hulpverlener die zijn of haar vaccin in Park Spoor Oost in Antwerpen of in Flanders Expo in Gent moet gaan halen.
 2. IN BEELD. Op visite bij Bricks in the City: “We gebruiken onze kinderen als excuus om zelf met LEGO te spelen”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  IN BEELD. Op visite bij Bricks in the City: “We gebruiken onze kinderen als excuus om zelf met LEGO te spelen”

  Surfers in je toilet, het opgeloste mysterie van De Rechtvaardige Rechters, George Clooney die thee drinkt in plaats van koffie en een haai die badeendjes aanvalt. Niks is te gek in de wondere wereld van LEGO, en dus ook niet op de expo Bricks in the City die momenteel in de Handelsbeurs loopt. Voor jong én oud. “In onze tijd werden LEGO-blokjes nog in hout gemaakt.”
 1. Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatiedorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installeren en een vat aansluiten?”
  ANTWERPEN

  Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatie­dorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installe­ren en een vat aansluiten?”

  Met een dag-, avond- en nachtcafé hebben zaakvoerders Christopher Van Loo (52) en Stephanie Stokhuyzen (32) een hele dag lang inkomsten in het hartje van Antwerpen. Maar dat is uiteraard buiten het virus gerekend. Het koppel stelt zich nu kandidaat als vrijwilliger in het grote vaccinatiedorp op Park Spoor Oost. “We doen dit ook voor onszelf, hoe sneller deze miserie voorbij is, hoe beter.”
 2. ZICHT, de laatste fase van duurzaam nieuwbouwproject op Antwerpse Nieuw Zuid: spectaculair uitzicht, rust en comfort met het bruisende stadsleven vlakbij
  Triple Living

  ZICHT, de laatste fase van duurzaam nieuwbouw­pro­ject op Antwerpse Nieuw Zuid: spectacu­lair uitzicht, rust en comfort met het bruisende stadsleven vlakbij

  Hoogbouw is niet alleen hip, het is ook een noodzakelijk antwoord op de verwachte bevolkingsgroei in de steden. Onder impuls van Antwerps stadsbouwmeester Christian Rapp zagen al verschillende nieuwe stadsontwikkelingsprojecten het licht. Daarin is opnieuw ruimte voor hoogbouw, mits goed doordacht, leefbaar en duurzaam. Een combinatie die werkt en ook aantrekt. “Telkens we een hoogbouwproject lanceren, schiet ook de interesse van potentiële kopers de hoogte in”, zegt Kristof Schellekens, woordvoerder van de duurzame stadssite Nieuw Zuid in Antwerpen, die nu de laatste fase van z’n derde woontoren ZICHT voorstelt.
 1. Alle nieuwe maatregelen op een rijtje
  Play

  Alle nieuwe maatrege­len op een rijtje

 2. 3D-cadeaus van Marjolein populair: 'Had dit niet verwacht'
  Play

  3D-ca­deaus van Marjolein populair: 'Had dit niet verwacht'