Heb jij een ambitieus project gelanceerd? Het Laatste Nieuws zoekt jongondernemers die willen vertellen hoe zij hun steentje op economisch, cultureel, ecologisch of creatief vlak willen bijdragen.
Volledig scherm
Heb jij een ambitieus project gelanceerd? Het Laatste Nieuws zoekt jongondernemers die willen vertellen hoe zij hun steentje op economisch, cultureel, ecologisch of creatief vlak willen bijdragen. © RV

OPROEP. De nieuwe generatie ondernemers in Antwerpen: HLN zoekt jonge wolven met een interessant project

AntwerpenDe redactie van Het Laatste Nieuws is op zoek naar jonge wolven in Antwerpen die recent een stap in het ondernemerschap waagden, een origineel project lanceerden of op hun eigen manier bijdragen aan een betere economische, culturele, ecologische of creatieve wereld. 

 1. Erik van Malder schrijft elf ondeugende en indringende kortverhalen: “Vrouwen komen er mooi uit, mannen krijgen veeg uit de pan”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Erik van Malder schrijft elf ondeugende en indringen­de kortverha­len: “Vrouwen komen er mooi uit, mannen krijgen veeg uit de pan”

  Elf pittige, lekker ondeugende kortverhalen met telkens een vrouw in de hoofdrol: Antwerpenaar Erik van Malder (77) liet zich voor zijn nieuwe bundel ‘Ingedrongen’ inspireren door ervaringen van vriendinnen, zijn fantasie deed het verdere werk. “Dit is geschreven vóór #MeToo hier doorbrak. Ik heb nog lang geaarzeld om de verhalen uit te geven.”
 1. Jan Jambon “bezorgd” over vertrek artistiek directeur bij KMSKA
  Antwerpen

  Jan Jambon “bezorgd” over vertrek artistiek directeur bij KMSKA

  Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon heeft aan het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen (KMSKA) zijn “bezorgdheid meegegeven” over het vertrek van kersvers artistiek directeur Jacqueline Grandjean. De N-VA-minister wil met het museum in gesprek gaan over de artistieke visie en over de beslissing om in aanloop naar de grote heropening in september 2022 niet op zoek te gaan naar een nieuwe artistiek directeur.
 2. Antwerpse PVDA’ers bij de politie geroepen na tonen van “illegale” foto’s op gemeenteraad: “Dit is pure intimidatie”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpse PVDA’ers bij de politie geroepen na tonen van “illegale” foto’s op gemeente­raad: “Dit is pure intimida­tie”

  Antwerps PVDA-gemeenteraadslid Mie Branders en fractiemedewerker Sim Dereymaeker worden door de politie opgeroepen om te getuigen in een zaak van de sociale huisvestingsmaatschappij Woonhaven. Aanleiding is het tonen van foto’s van mankementen in sociale appartementsblokken op de gemeenteraad door Mie Branders. “Dit heeft niets met veiligheid te maken, maar alles met intimidatiepogingen om klokkenluiders schrik aan te jagen.”