Volledig scherm
© Benoit De Freine

Ophaling huisvuil start vroeger tijdens voorspelde hitteperiode

Met temperaturen rond de 30°C (met zelfs uitschieters tot 38°C) heeft de stad beslist de komende week het huisvuil vroeger op te halen. In plaats van om 7 uur starten de ophaaldiensten al om 6:30 uur, om de grootste hitte te vermijden. “Van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli wordt het huisvuil al vanaf 6.30 uur opgehaald. Zo kunnen onze huisvuilophalers het heetste moment van de dag vermijden en blijft hun werk op die dagen haalbaar”, aldus schepen voor Stads- en Buurtonderhoud Fons Duchateau. “We willen daarom alle bewoners vragen om hun huisvuil ten laatste om 6.30 uur buiten te plaatsen.” Na vrijdag 26 juli wijzigen de uren terug naar de gewone ophaaluren.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwerpse dames schrijven survivalgids 
‘(Over)leven op Tinder’: “Je ontmoet zo’n 11 types online. Pas vooral op voor de ‘weirdo’”
    PREMIUM

    Antwerpse dames schrijven survival­gids ‘(Over)leven op Tinder’: “Je ontmoet zo’n 11 types online. Pas vooral op voor de ‘weirdo’”

    Laura Janssens (29) en Julie Vranckx (26) geven tips en tricks voor wie een stap zet in de wereld van het online daten in hun nieuwe boek ‘(Over)leven op Tinder’. Met verhalen over types die je tegenkomt tijdens het swipen en over flessen in een achterwerk werkt het duo op de lachspieren. Illustratrice Laura is geen onbekende. Haar doldwaze cartoons onder de noemer ‘Niet Nu Laura’ zijn een hit op sociale media en bereikten zelfs al de actrice Reese Witherspoon.