Volledig scherm
© Jan Aelberts

Opdringerige vrouw steelt gsm in restaurant

De smartphone van een 39-jarige vrouw werd vrijdagavond gestolen in een restaurant aan de Oudevaartplaats nadat ze werd afgeleid door een onbekende vrouw. 

De dame zat er met enkele vriendinnen te eten. Op een gegeven moment kwam er een onbekende vrouw aan de tafel staan. Zij toonde het gezelschap een blad waardoor de groep vriendinnen afgeleid werd. De groep vroeg aan de vrouw om te vertrekken. Pas toen de eigenaar van het restaurant zich kwam mengen, kon de vrouw buiten gewerkt worden. Na het tumult stelde het slachtoffer vast dat haar mobiele telefoon was verdwenen. Vermoedelijk gebeurde dat in het tumult dat ontstaan was als afleidingsmanoeuvre. De politie heeft aan de hand van een persoonsbeschrijving nazicht gedaan in de omgeving. Zonder resultaat.

  1. Het Antwerpen van Kim Van Oncen: “De Theaterbuurt heel veel leuke ontbijt- en lunchadresjes, en mooie straatjes om in rond te struinen.”
    PREMIUM

    Het Antwerpen van Kim Van Oncen: “De Theater­buurt heel veel leuke ontbijt- en lunchadres­jes, en mooie straatjes om in rond te struinen.”

    Antwerpen heeft geen geheimen meer voor actrice Kim Van Oncen. Ze woont met haar man Niels, zoontje Jack en dochter Stella op de grens van Kalmthout en Kapellen maar is vaak in de stad te vinden. Ze is succesvol op social media (ze heeft meer dan 74.000 volgers op Instagram), speelt de enthousiaste Saartje in ‘Dertigers’, en ze geeft met plezier haar acht favoriete plekjes in de Koekenstad prijs.