Volledig scherm
© Jan Aelberts

Opdringerige vrouw steelt gsm in restaurant

De smartphone van een 39-jarige vrouw werd vrijdagavond gestolen in een restaurant aan de Oudevaartplaats nadat ze werd afgeleid door een onbekende vrouw. 

 1. Eigenaar Pasta Bar met nog vijf anderen opgepakt in grootschalig onderzoek naar cocaïnehandel in Antwerpse haven
  Antwerpen

  Eigenaar Pasta Bar met nog vijf anderen opgepakt in grootscha­lig onderzoek naar cocaïnehan­del in Antwerpse haven

  Zes verdachten zijn deze week opgepakt in een gerechtelijk onderzoek naar cocaïnetransporten in de Antwerpse haven. Dat meldt het parket van Antwerpen in een persbericht. De organisator van de bende blijkt Ali O., bijgenaamd ‘Freaks’ te zijn. Hij is de eigenaar van de Pasta Bar aan de Turnhoutsebaan in Deurne, die in augustus vorig jaar beschoten werd. In een loods in Aartselaar werd tijdens een arrestatie 1.752 kg cocaïne aangetroffen.
 1. Moeder die leerkrachte onterecht beschuldigde van foltering veroordeeld tot 15 maanden cel met uitstel: “Ze viel zelfs de klas binnen om de juf te confronteren”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Moeder die leerkrach­te onterecht beschuldig­de van foltering veroor­deeld tot 15 maanden cel met uitstel: “Ze viel zelfs de klas binnen om de juf te confronte­ren”

  De 40-jarige moeder die een juf van kleuterschool ‘De Bijtjes’ in de Offerandestraat in Antwerpen zwaar heeft beschuldigd en nadien belaagd, krijgt een gevangenisstraf van vijftien maanden met uitstel. Dat heeft de correctionele rechtbank van Antwerpen dinsdag beslist. Toen haar zoontje in 2015 thuiskwam met verwondingen aan zijn nek en als schuldige zijn juf aanwees, ontstak de moeder in een toorn en hitste ze op sociale media andere ouders tegen de juf op. Zelfs toen bleek dat de juf onmogelijk verantwoordelijk kon zijn voor de verwondingen.
 2. Vonnis in proces tegen gewezen Ketnet-wrapper Melvin Klooster uitgesteld: extra getuigen zullen verhoord worden
  Antwerpen

  Vonnis in proces tegen gewezen Ket­net-wrap­per Melvin Klooster uitgesteld: extra getuigen zullen verhoord worden

  De Antwerpse correctionele rechtbank heeft besloten om toch nog geen vonnis uit te spreken in het proces van voormalig Ketnet-wrapper Melvin Klooster (38). Klooster zou in de nacht van 10 op 11 oktober 2017 wielrenner Iljo Keisse langs achteren hebben neergeslagen met een fles tijdens een ruzie in de Antwerpse discotheek Roxy. Kloosters advocaat Omar Souidi vroeg om nog extra getuigen te kunnen verhoren en de rechtbank keurt dat voorstel nu goed. Onder andere wielrenners Yves Lampaert, Guillaume Van Keirsbulck en Tim Declercq zullen gedagvaard worden.
 1. Victor drukt 25.000 kilo voor kroegen in Sas van Gent
  Play

  Victor drukt 25.000 kilo voor kroegen in Sas van Gent

 2. Massavaccinatie in Zeelandhallen van start: 'Een belangrijke dag'
  Play

  Massavacci­na­tie in Zeelandhal­len van start: 'Een belangrij­ke dag'