Rivierenhof
Volledig scherm
PREMIUM
Rivierenhof © Provincie Antwerpen

Op huizenjacht in… Deurne: “Ideale mix van stedelijk karakter en wondermooie parken”

DEURNEOp zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen? Of waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokaal specialist. Deze week het drukke Antwerpse district Deurne met haar vele parken om te onthaasten.

 1. Eindelijk weer bowlen: “Drie kinderfeestjes en een paar gereserveerde banen: het is verbazend druk vandaag”
  Antwerpen

  Eindelijk weer bowlen: “Drie kinder­feest­jes en een paar gereser­veer­de banen: het is verbazend druk vandaag”

  Strike en spare, we zouden bijna vergeten wat het wil zeggen na acht maanden niet bowlen. Ook Bowling Stones aan de Noorderlaan mocht vandaag weer openen na een lange sluiting, en ondanks het mooie weer stonden er vandaag drie kinderfeestjes op het programma. “We openen nu niet meteen in ons hoogseizoen, maar er is toch veel volk: blijkbaar hebben de mensen het bowlen gemist”, aldus eigenares Evy De Laet.
 2. Wannes Cappelle opent concertzaal De Roma voor vrijwilligers: “Een bis-nummer? Dat heb ik bij een livestream nooit meegemaakt”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Wannes Cappelle opent concert­zaal De Roma voor vrijwilli­gers: “Een bis-num­mer? Dat heb ik bij een livestream nooit meegemaakt”

  Meer dan vijftien maanden is het stil geweest op het podium van De Roma vooraleer Wannes Cappelle er woensdagnamiddag zijn eerste snaar aanraakt. De iconische concertzaal opent al heimelijk voor de honderden vrijwilligers die De Roma rijk is. “Onze vrijwilligers zijn ons kapitaal, we zouden niet weten wat doen zonder. Bedankt om ons niet in de steek te laten.”