Het Moorkensplein in Borgerhout.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Moorkensplein in Borgerhout. © Stad Antwerpen

Op huizenjacht in... Borgerhout: “Een grote te renoveren woning heb je al voor slechts 230.000 euro”

BorgerhoutOp zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Borgerhout in Antwerpen. “Ook jonge gezinnen komen graag in Borgerhout wonen. Ze kunnen er een eigen stekje vinden zonder zich blauw te betalen.”

 1. Muziekinstrumenten van failliet bedrijf Keymusic gaan onder de hamer: “We starten met korting van 90%”
  Stabroek/Antwerpen/Temse/Gent/Brussel

  Muziekin­stru­men­ten van failliet bedrijf Keymusic gaan onder de hamer: “We starten met korting van 90%”

  Einde september 2022 ging Keymusic, een van de grootste muziekwinkelketens in de Benelux, voor de tweede keer failliet. De zoektocht naar een overnemer van de Belgische filialen was vruchteloos. De overige honderden muziekinstrumenten en toebehoren worden per opbod verkocht. Sinds dinsdag kan je bieden via het online veilinghuis HammerTime uit Hoevenen (Stabroek).
 2. “Hij was een man die met volle teugen van het leven genoot”: rouwregister geopend in Havenhuis voor overleden sluiswachter Kris Goossens (53)
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Hij was een man die met volle teugen van het leven genoot”: rouwregis­ter geopend in Havenhuis voor overleden sluiswach­ter Kris Goossens (53)

  Port of Antwerp-Bruges heeft sinds maandagochtend een rouwregister geopend voor Kris Goossens. De 53-jarige brug- en sluiswachter verdween vrijdagnacht spoorloos na een nieuwjaarsreceptie en zijn lichaam werd ‘s anderendaags teruggevonden in het Albertkanaal. Hoewel slechts weinigen willen getuigen over wie hij was, laat zijn dood weinig mensen onbewogen. Op sociale media vloeien de steunbetuigingen rijkelijk.