Sinterklaas
Volledig scherm
PREMIUM
Sinterklaas © Photo News

Op deze plekken in Antwerpen kan je Sinterklaas ontmoeten

Morgen, 16 november, komt de stoomboot van Sinterklaas eindelijk weer aan in Antwerpen! Maar de goedheilige man houdt niet alleen halt in het centrum: hij komt ook op bezoek in de verschillende districten van Antwerpen. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Het Bos viert doorstart met vijftig kunstenaars in uniek boek en nieuwe audiovisuele concertreeks: “Een superstraf najaar”

  Het Bos viert doorstart met vijftig kunste­naars in uniek boek en nieuwe audiovisue­le concert­reeks: “Een superstraf najaar”

  De hippe cultuurtempel Het Bos heeft de deuren weer geopend. Donderdagavond werd de doorstart in Het Bos gevierd met de lancering van het boek RISOTTO, waaraan vijftig kunstenaars meewerkten en vanaf volgende week start concertreeks Bosbubbles, waarbij muzikanten en kunstenaars samen voor een audiovisueel spektakel zorgen. “Na de bittere pil gaan we er weer met volle moed tegenaan.”
 2. Restorecensie. Gå Nord: gastronomische brunch op een zonnig terras
  PREMIUM

  Restorecen­sie. Gå Nord: gastronomi­sche brunch op een zonnig terras

  In Park Spoor Noord vind je het sfeervolle Gå Nord, waar je zowel kunt dineren, iets drinken in de bar als brunchen op zondag. Het restaurant is gevestigd in een industrieel koetshuis uit 1900: binnen is de zaak modern en in Scandinavische stijl ingericht met een gigantische open keuken, maar wij nemen buiten plaats op het zonnige terras voor een brunch op een luie zondag. Tijd om aan te schuiven voor een nieuwe aflevering van onze restaurantrecensies.