Makelaars zijn verplicht de EPC-waarde, de vraagprijs en andere wetttelijke informatie in hun advertenties te vermelden.
Volledig scherm
PREMIUM
Makelaars zijn verplicht de EPC-waarde, de vraagprijs en andere wetttelijke informatie in hun advertenties te vermelden. © Peter Hilz

Oorlog in de Antwerpse vastgoedsector: makelaar stuurt 400 klachten over concurrenten naar beroepsorganisatie

Antwerpen/ZandhovenEen vastgoedman en zijn partner staan terecht omdat ze vierhonderd klachten over concurrerende vastgoedkantoren hebben gestuurd naar het Beroepsinstituut voor vastgoedmakelaars. De aanklager vraagt tien maanden celstraf voor laster en belaging, maar volgens de verdediging zijn alle klachten terecht.

  1. Kampioenschap draagbare telefoon-werpen op campussen van ZNA
    Antwerpen

    Kampioen­schap draagbare telefoon-wer­pen op campussen van ZNA

    Een draagbare telefoon zo ver mogelijk van zich af gooien. Dat is de insteek van het kampioenschap draagbare-telefoonwerpen dat het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen voor haar medewerkers vlak voor de zomervakantie organiseert: “De rinkelende telefoon staat symbool voor werkdruk en stress. Die kunnen ze nu letterlijk van zich afgooien.” De teams van de winnaars krijgen een aantal dagen een ontspannende massagestoel op de afdeling.