Gert Verhulst blikt vanuit het Studio 100-hoofdkwartier in Schelle terug op een rotjaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert Verhulst blikt vanuit het Studio 100-hoofdkwartier in Schelle terug op een rotjaar. © Klaas De Scheirder

Ook voor Gert Verhulst was 2020 een jaar om zo snel mogelijk te vergeten: “Ik had dit jaar graag vaarwel gezegd als Gert van Samson, maar nu blijft dat afscheid maar duren”

ANTWERPENEen jaar om zo snel mogelijk te vergeten. Wie heeft er ondanks alles toch zijn of haar stempel op 2020 kunnen drukken en welke gebeurtenissen in en rond Antwerpen zitten sinds dit jaar in het collectief geheugen? We bijten de spits af met Studio 100-coryfee Gert Verhulst over de moeilijkheden in de entertainment- en evenementenwereld, over zijn nieuwe realitysoap en zijn persoonlijk leven. “Ik werd het beu om jarenlang een dubbel leven te leiden, nu gooi ik mijn privéleven te grabbel.” Een aflevering van onze Antwerpse 20 van 2020 gemist? Lees ze hier.

 1. Antwerps Zorgbedrijf verstrengt regels voor bezoek in woonzorgcentra
  Antwerpen

  Antwerps Zorgbe­drijf verstrengt regels voor bezoek in woonzorg­cen­tra

  Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) en schepen voor Seniorenzorg Fons Duchateau (N-VA) adviseren woonzorgcentra in de stad om bezoek tijdelijk te beperken tot één vast contact in een beveiligde ruimte, vanwege de verspreiding van de zogenaamde Britse variant van het coronavirus in onze buurlanden en het stijgend aantal COVID-besmettingen in de regio. Het Zorgbedrijf Antwerpen besliste alvast om de verstrenging door te voeren.
 2. ZICHT, de laatste fase van duurzaam nieuwbouwproject op Antwerpse Nieuw Zuid: spectaculair uitzicht, rust en comfort met het bruisende stadsleven vlakbij
  Triple Living

  ZICHT, de laatste fase van duurzaam nieuwbouw­pro­ject op Antwerpse Nieuw Zuid: spectacu­lair uitzicht, rust en comfort met het bruisende stadsleven vlakbij

  Hoogbouw is niet alleen hip, het is ook een noodzakelijk antwoord op de verwachte bevolkingsgroei in de steden. Onder impuls van Antwerps stadsbouwmeester Christian Rapp zagen al verschillende nieuwe stadsontwikkelingsprojecten het licht. Daarin is opnieuw ruimte voor hoogbouw, mits goed doordacht, leefbaar en duurzaam. Een combinatie die werkt en ook aantrekt. “Telkens we een hoogbouwproject lanceren, schiet ook de interesse van potentiële kopers de hoogte in”, zegt Kristof Schellekens, woordvoerder van de duurzame stadssite Nieuw Zuid in Antwerpen, die nu de laatste fase van z’n derde woontoren ZICHT voorstelt.
 1. Anna Ivens-de Rijcke viert vandaag haar 100ste verjaardag
  Play

  Anna Ivens-de Rijcke viert vandaag haar 100ste verjaardag

 2. Alle nieuwe maatregelen op een rijtje
  Play

  Alle nieuwe maatrege­len op een rijtje