Tijdens de zondagsmis in de kathedraal van Antwerpen bracht pastoor Bart Paepen wel een heel speciale versie van het ‘Onze Vader'.
Volledig scherm
Tijdens de zondagsmis in de kathedraal van Antwerpen bracht pastoor Bart Paepen wel een heel speciale versie van het ‘Onze Vader'. © Choo Choo

'Onze Vader' wordt 'Onze Bro' in Antwerpse kathedraal

Antwerpen“Onze bro, stallerend in de hoogte, U bent bae. Uw wereld is lit, Uw wil geschiede, no cap.” Tijdens de zondagsmis in de kathedraal van Antwerpen bracht pastoor Bart Paepen gisteren wel een heel speciale versie van het ‘Onze Vader’. De nieuwe versie,  ‘Onze Bro’, werd geschreven door CHOO CHOO, een pop-up communicatiebureau opgericht door 25 studenten van de Belgian Advertising School.

  1. Rechter fluit procureur terug in Sky ECC-zaken tegen  drugsbaron ‘Dikke Nordin’ en co: “Dossiers zijn onvolledig, zo kan ik niet oordelen”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Rechter fluit procureur terug in Sky ECC-zaken tegen drugsbaron ‘Dikke Nordin’ en co: “Dossiers zijn onvolledig, zo kan ik niet oordelen”

    De Sky ECC-dossiers tegen kopstukken uit het Antwerpse drugsmilieu zoals Nordin El Hajjioui, Younes El B. en Omar G. zijn onvolledig. De rechter kan onmogelijk oordelen over schuld en bestraffing. De dossiers bevatten te weinig info over hoe politie de Sky ECC-chatberichten heeft gekraakt en geïnterpreteerd. De rechter stuurde de procureur weg met een fameuze vakantietaak: “Vervolledig de dossiers en dan wil ik vanaf 7 oktober de zaken opnieuw bekijken.”