Volledig scherm
Illustratiebeeld: De Antwerpse politie. © Jan Aelberts

Onofficiële nummerplaat verraadt wietdealer

Een interventiepatrouille merkte woensdagavond een auto op in de Lambrechtshoeklaan in Merksem dat rondreed met een reproductienummerplaat. De bestuurder bleek een dealer te zijn.

De patrouille besloot het voertuig aan de kant te zetten voor een controle. Beide inzittenden bleken gekend voor tal van feiten, waaronder drugs. Bovendien was de passagier in het bezit van meer dan 140 gram marihuana en een opvallende hoeveelheid cash geld. De bestuurder bleek ook onder invloed van drugs rond te rijden. Beide personen werden gearresteerd en overgebracht naar het politiekantoor aan de Noorderlaan voor verder onderzoek.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Koninklijke Balletschool viert vijftigjarig bestaan Ballet van Vlaanderen met voorstellingen in Stadsschouwburg en HetPaleis

    Koninklij­ke Ballet­school viert vijftigja­rig bestaan Ballet van Vlaanderen met voorstel­lin­gen in Stads­schouw­burg en HetPaleis

    De stedelijke basisschool Prins Dries en de Koninklijke Balletschool Antwerpen vieren dit jaar het vijftigjarig bestaan van Ballet van Vlaanderen. Daarnaast zou Jeanne Brabants, grondlegster van het Ballet van Vlaanderen en oprichtster van de scholen, op 25 januari 100 jaar geworden zijn. Dit wordt gevierd met een receptie op vrijdagavond en met dansvoorstellingen in de Stadsschouwburg en HetPaleis.