Een ‘dropzone’ voor elektrische steps op de Grote Markt in Antwerpen. De e-steps zijn niet meer weg te denken uit de Antwerpse straten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een ‘dropzone’ voor elektrische steps op de Grote Markt in Antwerpen. De e-steps zijn niet meer weg te denken uit de Antwerpse straten. © BELGA

Ongevallen met e-steps maken steeds meer slachtoffers in Antwerpen: tol lag in 2020 dubbel zo hoog als jaar voordien

AntwerpenHet aantal slachtoffers van ongevallen met e-steps is in Antwerpen meer dan verdubbeld. Dat blijkt uit cijfers van de Antwerpse politie die Hicham El Mzairh, fractieleider van Vooruit, opvroeg bij de burgemeester. In 2020 vielen er 84 gewonden en helaas ook één dode. Ruim het dubbele van het jaar voordien. In 2021 ziet het voorlopige bilan er naar verluidt nog slechter uit.

  1. Antwerpse ontbijtservice levert ontbijtrepen van krekels aan huis
    Antwerpen

    Antwerpse ontbijtser­vi­ce levert ontbijtre­pen van krekels aan huis

    Geen tijd voor ontbijt? Jordi Schellens (29) en Wisse Nieuwenhuis (25) leveren sinds begin dit jaar Brekky’s in de brievenbus, verse broodjes met zoete of hartige vulling. De heren breiden hun assortiment nu uit met ontbijtrepen van Kriket, gemaakt van ... krekels. “We zijn volop ons assortiment aan het uitbreiden, het duurzame verhaal van Kriket past helemaal bij het verhaal van Brekky”, vertelt Jordi Schellens, co-founder van Brekky.