Google Street View
Volledig scherm
© Google Street View

Ongeval in Craeybeckxtunnel afgehandeld

AntwerpenDoor een ongeval in de Craeybeckxtunnel was in de richting van Brussel een tijdlang slechts 1 rijstrook open. Dat meldde het Vlaams Verkeerscentrum op Twitter. Volgens de federale politie was er slechts 1 voertuig betrokken bij het euvel. Ondertussen zijn alle rijstroken weer vrij.

 1. “Hoezo, je kan rondkomen als kunstenaar?” Kunst Aan Zet wil vooroordelen over kunst de wereld uit helpen
  ANTWERPEN

  “Hoezo, je kan rondkomen als kunstenaar?” Kunst Aan Zet wil vooroorde­len over kunst de wereld uit helpen

  De Vlaamse en Brusselse kunstorganisatie Kunst Aan Zet palmt tijdens het Antwerp Art Weekend tientallen galerieën in en rond de Koekenstad in om de barrières en onwetendheid van galerieën en de kunstwereld in het algemeen te doorbreken. “Die vooroordelen voelen aan zoals het typische gesprek op een familiefeest. Wat doe je nu eigenlijk? Kunstenaar? En daarnaast?”
 2. “Kunst en wetenschap gaan perfect samen”: reizende expo OVERLAP strijkt neer in Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Kunst en wetenschap gaan perfect samen”: reizende expo OVERLAP strijkt neer in Antwerpen

  Vandaag, 13 mei, opende in de Wintertuin van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten de expo OVERLAP. Vijftien kunstwerken kan je er bewonderen, die telkens in dialoog gaan met een wetenschappelijk object dat ernaast staat opgesteld. De tentoonstelling trekt later ook naar Leuven, Brussel, Gent en Hasselt en is een initiatief van de Jonge Academie, een interuniversitaire ontmoetingsplaats van jonge toponderzoekers en kunstenaars.
 1. Eindelijk weer markt in Veere
  Play

  Eindelijk weer markt in Veere

 2. Geitenboer Roy raakt niet van zijn kaas af
  Play

  Geitenboer Roy raakt niet van zijn kaas af