Ondanks de nederlaag genoot Antwerpfan Glen Kennes van de wedstrijd tegen Club Brugge.
Volledig scherm
Ondanks de nederlaag genoot Antwerpfan Glen Kennes van de wedstrijd tegen Club Brugge. © CVDP

Ondanks titel voor Club geen incidenten na wedstrijd op Bosuil: “We zijn verloren, maar speelden wel de beste eerste helft van het seizoen”

AntwerpenDe risicowedstrijd tussen Royal Antwerp FC en Club Brugge is zonder incidenten verlopen. Club Brugge won met 1-3 en kroonde zich daarmee tot kampioen. Ondanks de nederlaag zijn de Antwerpsupporters tevreden over de wedstrijd.

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. “Toen ik in de put zat, heeft zij m’n leven gered”: massa fans blijft toestromen uren vóór concert Billie Eilish in het Sportpaleis
  Antwerpen

  “Toen ik in de put zat, heeft zij m’n leven gered”: massa fans blijft toestromen uren vóór concert Billie Eilish in het Sportpa­leis

  Het is bijna zover: om 18.30 uur gaan de deuren van het Sportpaleis open voor de duizenden wachtende fans van Billie Eilish. Al sinds gisterenochtend 9 uur staan mensen van over de hele wereld in de rij, en ook vandaag stroomt de mensenmassa druppelsgewijs toe. Wij gingen nog eens langs en ontdekten de magie van de Amerikaanse electropopsensatie.
 3. Musicalgezelschap in Fakkeltheater stopt na vijftien jaar: “Zonde dat Vlaanderen geen subsidies meer geeft voor musicals”
  ANTWERPEN

  Musicalge­zel­schap in Fakkelthea­ter stopt na vijftien jaar: “Zonde dat Vlaanderen geen subsidies meer geeft voor musicals”

  Toneelhuis kon opgelucht ademhalen toen ze vorige week alsnog Vlaamse cultuursubsidies kreeg voor de komende vijf jaar. Bij Judas TheaterProducties - met het bekende Fakkeltheater als hoofdkwartier - exact het tegenovergestelde. Na vijftien jaar valt het doek over musicalgezelschap Judas. “Na onze laatste voorstelling valt het doek onherroepelijk en worden er geen nieuwe producties meer gemaakt, wel gaan we nog verder met ons internationaal avontuur.”