Oktoberfest Noorderkempen is het grootste in Vlaanderen. De organisatie is ook mee ingestapt in Oktoberfest Antwerpen.
Volledig scherm
Oktoberfest Noorderkempen is het grootste in Vlaanderen. De organisatie is ook mee ingestapt in Oktoberfest Antwerpen. © RV

Oktoberfest Antwerpen verkoopt recordaantal aantal tickets: “Nog vijftig tickets over, maar géén kassaverkoop”

AntwerpenIn de Waagnatie in Antwerpen start vanavond een uitverkocht Oktoberfest Antwerpen. Er zijn net geen 2.500 tickets verkocht, een record voor Antwerpen. “We hebben nog een vijftigtal tickets over die we online verkopen", zegt medeorganisator Nick Jorissen.

  1. Antwerpenaar Kua (29) ontmoette celebrities op de Paris Fashion Week: “Het is moeilijk om met hen te spreken, maar ik heb geluk gehad!”
    Antwerpen

    Antwerpe­naar Kua (29) ontmoette celebri­ties op de Paris Fashion Week: “Het is moeilijk om met hen te spreken, maar ik heb geluk ge­had!”

    Antwerpenaar Kua Namsaeng (29) nam vorige week als influencer deel aan de modeweek in Parijs. Hij bekeek er modeshows met de collectie van Antwerps ontwerper Walter van Beirendonck en ontmoette er beroemdheden zoals Lisa van Blackpink, dj Martin Garrix, rapper 24kGoldn en de Koreaanse zanger V. “Dankzij een foto op mijn Instagram heb ik 50.000 nieuwe volgers.”