Oktoberfest Noorderkempen is het grootste in Vlaanderen. De organisatie is ook mee ingestapt in Oktoberfest Antwerpen.
Volledig scherm
Oktoberfest Noorderkempen is het grootste in Vlaanderen. De organisatie is ook mee ingestapt in Oktoberfest Antwerpen. © RV

Oktoberfest Antwerpen verkoopt recordaantal aantal tickets: “Nog vijftig tickets over, maar géén kassaverkoop”

AntwerpenIn de Waagnatie in Antwerpen start vanavond een uitverkocht Oktoberfest Antwerpen. Er zijn net geen 2.500 tickets verkocht, een record voor Antwerpen. “We hebben nog een vijftigtal tickets over die we online verkopen", zegt medeorganisator Nick Jorissen.

  1. Voormalig personeel Intensieve Zorgen opgeroepen voor tijdelijke covidafdeling in ZNA: “Een noodzaak, maar fijn dat we kunnen helpen”
    Antwerpen

    Voormalig personeel Intensieve Zorgen opgeroepen voor tijdelijke covidafde­ling in ZNA: “Een noodzaak, maar fijn dat we kunnen helpen”

    Met 18 zijn ze, de voormalige IZ-verpleegkundigen die terugkeren naar hun job van weleer. Om voldoende bedden voor ernstig zieke covidpatiënten te voorzien, opent Ziekenhuis Netwerk Antwerpen dinsdag in ZNA Middelheim een tijdelijke covidafdeling. Het personeel werd op twee dagen tijd gevonden bij de administratieve takken van het ZNA: Wim (45) en Sonja (44) hebben allebei jaren ervaring op Intensieve Zorgen, maar zullen hun huidige job de komende maand combineren met de zorg voor covidpatiënten. “Patiënten verzorgen zit nog in de vingers”, klinkt het.