Er zijn ook danseressen geregeld zoals in de clubs van weleer. Achterin in de mist staat levende legende CJ Bolland te draaien, die intussen een leesbril nodig heeft om nog goed te kunnen mixen.
Volledig scherm
PREMIUM
Er zijn ook danseressen geregeld zoals in de clubs van weleer. Achterin in de mist staat levende legende CJ Bolland te draaien, die intussen een leesbril nodig heeft om nog goed te kunnen mixen. © Tessa Kraan

Ode aan het nachtleven na heengaan La Rocca: “De oude rakkers komen nog eens samen om beats te knallen”

ANTWERPENNa het heengaan van Café d’Anvers drie jaar geleden en de hommage in OLT Rivierenhof die daarop volgde, krijgt het afscheid van La Rocca dit jaar ook een vervolg in het openluchttheater. Vrijdagavond verzamelt iedereen met een hart voor de gewezen clubscene zich op de tweede editie van ‘Tribute to Nightlife’. “Je gaat met niet horen zagen dat het nachtleven vroeger altijd beter was, ik ben al blij dat we hier met z’n allen terug kunnen feesten.”

  1. Een liefdevol leven vol kleur: 4 tips om de LGBTQIA+-gemeenschap te steunen
    MINI

    Een liefdevol leven vol kleur: 4 tips om de LG­BTQIA+-gemeen­schap te steunen

    De maand augustus staat in het bijzonder in het teken van kleurrijke liefde, grenzeloos en zonder vooroordelen. Maar waarom enkel focussen op ‘Pridemaand als we er samen een ‘Pridejaar’ van kunnen maken? Omdat iedereen het verdient om lief te hebben op een manier die voor elk goed voelt, hijsen we massaal de regenboogvlag. Maar wat kan je concreet doen om je steun te betuigen? Vier tips om van dit jaar een jaar vol liefde, verbondenheid en positiviteit te maken.