Extravaganza troef woensdagavond in OLT Rivierenhof.
Volledig scherm
Extravaganza troef woensdagavond in OLT Rivierenhof. © BELGA

#notjustwords - Antwerp Pride 2021 feestelijk geopend: “Ook binnen eigen gemeenschap waakzaam zijn voor discriminatie”

ANTWERPENKleurrijk extravaganza troef woensdagavond in het openluchttheater in het Rivierenhof. Met onder andere Serine Ayari, Priscilla the Queen of the Desert en Gregory Frateur met zijn El Macho Fantastico werd er de officiële aftrap gegeven van Antwerp Pride 2021. “Geen parade, maar wel een groot festivaldorp op het Operaplein dit jaar.”

 1. Buurman gaat vrijuit voor diefstal van 450.000 euro aan juwelen: “Getuige vroeg om extra foto’s, maar die vergat politie te tonen”
  PREMIUM

  Buurman gaat vrijuit voor diefstal van 450.000 euro aan juwelen: “Getuige vroeg om extra foto’s, maar die vergat politie te tonen”

  De politie moet opnieuw op zoek naar een inbreker verkleed als bewakingsagent die in de nacht van 4 op 5 december 2020 de juwelierszaak K&F Gold in het Antwerpse Century Center leegroofde. Hij maakte voor 450.000 euro aan juwelen en diamanten buit. Het Hof van Cassatie vernietigde de eerdere veroordeling tot 40 maanden van verdachte A.B. De reden lag bij de getuigenis van een vrouw die meende haar buurman te herkennen.
  Antwerpen
 2. Feesten met Covid Safe in Antwerpen: “Collectief het varken uithangen of afstand bewaren met mondmasker? Allebei prima, eindelijk hebben we die keuze terug”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Feesten met Covid Safe in Antwerpen: “Collectief het varken uithangen of afstand bewaren met mondmasker? Allebei prima, eindelijk hebben we die keuze terug”

  Covid, Safe, Ticket. Het worden wellicht de drie meest uitgesproken woorden het komende weekend. Vanaf vrijdag kan je weer onbezorgd tegen elkaar aan schuren op allerhande festiviteiten met meer dan 1.500 bezoekers. Zo ook in Antwerpen op onder andere de grootste feesten van Antwerp Pride en op Jazz Middelheim, waar op de openingsdag zelfs geen stoelen worden geplaatst zodat vierduizend man er uit de bol kan gaan.
 3. Van een hamburgerfestival tot de beste plekjes om vintage te shoppen: vier tips van onze lifestylejournalist voor juni
  PREMIUM

  Van een hamburger­fes­ti­val tot de beste plekjes om vintage te shoppen: vier tips van onze lifestyle­jour­na­list voor juni

  Antwerpen is dé lifestylestad van ons land: elke week valt er wel wat nieuws te beleven op vlak van mode, restaurants en bars, shoppen of andere vrijetijdsbesteding. Onze journalist geeft vanaf nu elke maand vier tips over wat je niet gemist mag hebben in Antwerpen: van de nieuwste hype ‘rhythm cycling’ tot nieuwe restaurants die je bezocht moet hebben.
  Antwerpen