Nona De Boeck (23) in haar nieuwe pop-upstore in de Kloosterstraat: "Ik verkoop alleen spullen die ik zelf echt mooi vind."
Volledig scherm
Nona De Boeck (23) in haar nieuwe pop-upstore in de Kloosterstraat: "Ik verkoop alleen spullen die ik zelf echt mooi vind." © Klaas De Scheirder

Nona (23) vestigt zich 20 dagen lang in de Kloosterstraat met conceptstore: “Ik verwacht vooral een supergezellige maand”

AntwerpenDe Antwerpse Nona De Boeck (23) houdt van de kerstperiode. Zoveel zelfs dat ze van 4 tot 24 december een eigen conceptstore opende in de Kloosterstraat. Om cadeautjes te kopen, hippe kleding te passen of Nona’s merk beter te leren kennen : “En zo zet ik ineens mijn nieuwe webshop in de kijker!”

 1. Ontsporende energieprijzen worden taaie brok voor Antwerps OCMW: “We gaan huurders met problemen helpen, maar huisbazen moeten ook investeren in energiezuinige woningen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Ontsporen­de energie­prij­zen worden taaie brok voor Antwerps OCMW: “We gaan huurders met problemen helpen, maar huisbazen moeten ook investeren in energiezui­ni­ge woningen”

  Dat de werkloosheid vorig jaar stevig is gedaald, weerspiegelt zich ook in het aantal mensen dat in Antwerpen een leefloon trekt. Eind 2021 waren dat er 7.366, een jaar eerder nog 8.002. Intussen ziet schepen Tom Meeuws (Vooruit) wel de eerste signalen van de ontsporende energieprijzen. “Mensen met een budgetmeter komen hun kaart sneller in de maand bijladen.”
 2. Auto kopen of verkopen? Dan ben je bij Het Auto Agentschap Antwerpen op de Bisschoppenhoflaan aan het juiste adres

  Auto kopen of verkopen? Dan ben je bij Het Auto Agentschap Antwerpen op de Bisschop­pen­hof­laan aan het juiste adres

  Op zoek naar een degelijke tweedehandswagen? Of wil je je auto verkopen zonder dat je er zelf te veel tijd in hoeft te steken? In beide gevallen moet je bij de nieuwe vestiging van Het Auto Agentschap op de Bisschoppenhoflaan in Antwerpen zijn. “Ons concept bestaat al langer in Brussel en Wallonië, maar nu willen we het ook in Vlaanderen introduceren”, aldus CEO Johan De Decker.