De club werd pas op 6 mei geopend.
Volledig scherm
De club werd pas op 6 mei geopend. © rv

Nog maar net open, maar vergunningen niet in orde en verschillende klachten over geluidsoverlast: politie sluit nachtclub op het Eilandje

AntwerpenHet wijkteam van het Eilandje en andere teams van de regio West hebben zaterdagmorgen om 2 uur club Snow in de Braziliëstraat gecontroleerd op het Eilandje. 

 1. Liet Antwerpse douanier met drankprobleem zich door Most Wanted-drugssmokkelaar omkopen? “Op twee jaar van zijn pensioen zou hij zich toch niet met criminelen inlaten”
  PREMIUM
  Antwerpen/Temse

  Liet Antwerpse douanier met drankpro­bleem zich door Most Wan­ted-drugssmok­ke­laar omkopen? “Op twee jaar van zijn pensioen zou hij zich toch niet met criminelen inlaten”

  De 58-jarige douanier K.D.M. die vorige week in een nieuw Sky ECC-onderzoek werd gearresteerd, blijft voorlopig in de cel. Hij zou volgens de procureur de Most Wanted-crimineel Tom Michielsen hebben geholpen bij drugssmokkel. “Mijn cliënt is enkele jaren geleden zelf door drugscriminelen bedreigd via WhatsApp en ook fysiek aangepakt", zegt advocaat Mathias De Daele.
 2. Drugsgeweld escaleert in en rond Diepestraat, Vlaams Belang hard voor Bart De Wever (N-VA): “Kuis de wijk op vanuit permanent bemand politiekantoor”
  Antwerpen

  Drugsge­weld escaleert in en rond Diepe­straat, Vlaams Belang hard voor Bart De Wever (N-VA): “Kuis de wijk op vanuit permanent bemand politiekan­toor”

  Vlaams Belang wil gerichte razzia’s om de wijk in en rond de Diepestraat te heroveren op drugscriminelen. “Het nabijgelegen politiekantoor in de Handelstraat moet je permanent bemannen”, klinkt het. De politieke reactie komt er nadat winkeliers aan de alarmbel hadden getrokken. Volgens burgemeester Bart De Wever (N-VA) ligt de sleutel bij de uitwijscapaciteit voor criminele illegalen.