In het gemeenschapsonderwijs, zoals hier in het Koninklijk Lyceum Antwerpen, wordt halftijds afstandsonderwijs de norm vanaf 12 november.
Volledig scherm
In het gemeenschapsonderwijs, zoals hier in het Koninklijk Lyceum Antwerpen, wordt halftijds afstandsonderwijs de norm vanaf 12 november. © Klaas De Scheirder

Nog halftijds naar school in Antwerps gemeenschapsonderwijs vanaf tweede graad secundair

AntwerpenHet gemeenschapsonderwijs in Antwerpen wacht niet op een verdere verstrenging van de coronamaatregelen. Na de herfstvakantie zullen de tweede en derde graad van het secundair nog maar halftijds naar school gaan. “We willen nu vooral rust brengen”, zegt Danielle Van Ast, algemeen directeur GO! Antwerpen.

 1. Oppositiepartij Groen scherp voor Antwerps klimaatbeleid: “Dringend tijd voor klimaatplan die naam waardig”
  Antwerpen

  Oppositie­par­tij Groen scherp voor Antwerps klimaatbe­leid: “Dringend tijd voor klimaat­plan die naam waardig”

  Nu uit de emissie-inventaris van 2018 blijkt dat de stad Antwerpen haar eigen klimaatdoelstellingen voor 2030 bij ongewijzigd beleid niet dreigt te halen, vraagt oppositiepartij Groen dringend extra maatregelen. “Er is nu echt genoeg tijd verloren”, zegt Groen-gemeenteraadslid Ilse Van Dienderen. “Of is er onenigheid binnen het college? Het is alleszins dringend tijd voor een klimaatplan die naam waardig.”
 1. Youp van 't Hek oefent oudejaarsconference in Middelburg
  Play

  Youp van 't Hek oefent oudejaars­con­fe­ren­ce in Middelburg

 2. Te koop bij Bob: een kopie van Max Verstappens bolide
  Play

  Te koop bij Bob: een kopie van Max Verstap­pens bolide