Burgemeester Bart De Wever (N-VA).
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Bart De Wever (N-VA). © Tessa Kraan

Nog géén duidelijkheid over toekomst Schiltz en Open Vld in stadsbestuur: “Er zijn rechtsgeldige aktes voor schepenambten met namen van wie stopt en begint”

AntwerpenHoe PVDA maandag ook aandrong, het blijft onduidelijk hoe het college er in januari zal uitzien. “Er zijn rechtsgeldige voordrachtsaktes getekend”, zei Bart De Wever maandag als voorzitter van de Antwerpse gemeenteraad. “Daar staan namen op van wie stopt en wie begint. En wie al zo’n akte heeft getekend, mag er géén nieuwe tekenen.” De gemeenteraad debatteerde ook lang over de Turnhoutsebaan.

 1. “Ik gaf het spuitje aan mijn vrouw, ik had het niet verkocht”: Opnieuw dealers van Tomorrowland voor de rechtbank
  Antwerpen/Boom

  “Ik gaf het spuitje aan mijn vrouw, ik had het niet verkocht”: Opnieuw dealers van Tomorrow­land voor de rechtbank

  De Antwerpse correctionele rechtbank behandelde vandaag de tweede zittingsdag in het teken van (potentiële) drugsdealers die deze zomer gearresteerd werden op Tomorrowland. In totaal stonden 18 mensen terecht en net als de vorige keer was de meest gehoorde verdedingslijn: “Ik verkocht niets, maar hield het bij voor vrienden.” De straffen die uitgesproken werden in de zaken van vorige maand, toonden aan hoezeer de rechtbank dat geloofde.
 2. Van Guapa tot LEF: bij deze 5 lokale boetiekjes in de regio Antwerpen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlijke service
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Guapa tot LEF: bij deze 5 lokale boetiekjes in de regio Antwerpen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlij­ke service

  Morgen is het opnieuw Black Friday. Vooral grote winkelketens geven dan enorme kortingen op hun collecties. Maar deze feestdag voor de consument is ook de ideale gelegenheid om lokale boetiekjes in de kijker te zetten. Daar kan je steeds rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Wij hebben voor jou vijf boetieks opgelijst in de regio Antwerpen, die jouw bezoekje waard zijn: van LEF in Antwerpen tot Guapa in Zoersel.