Night of the Proms
Volledig scherm
Night of the Proms © Night of the Proms

Night of the Proms komt met speciale editie voor zorgverleners en vrijwilligers: “Uit grote erkentelijkheid”

AntwerpenOp vrijdag 19 en zaterdag 20 november vindt in het Antwerpse Sportpaleis een speciale editie van de Night of the Proms plaats. De editie is voorbehouden voor het zorgpersoneel en de vrijwilligers die zich hebben ingezet tijdens de coronapandemie. Het gaat om een initiatief van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA), GZA Ziekenhuizen en de Vlaamse regering. De organisatoren laten de concerten financieren door sponsoring en crowdfunding. Mensen kunnen via die crowdfunding zorgverleners trakteren op een drankje of een ticket.

  1. Verdachten van drugsmoord op Antwerpse havenbaas pakken proces luchtig op: “Die getuige is niet lekker bij zijn hoofd”
    PREMIUM
    Antwerpen/Amsterdam

    Verdachten van drugsmoord op Antwerpse havenbaas pakken proces luchtig op: “Die getuige is niet lekker bij zijn hoofd”

    Keylow, Jack, Snow en Marcano, vier leden van de Nederlandse motorbende Caloh Wagoh, lijken er gerust in. De officier van justitie staat niet sterk om hen de liquidatie van de Antwerpse zakenman Stefaan Bogaerts aan te wrijven. Stefaan Bogaerts die een containerfirma had in de Antwerpse haven, werd in 2017 met vijf kogels afgemaakt. Dit is één van de moorden die Caloh Wagoh zou hebben uitgevoerd in opdracht van de Nederlandse drugsmaffia.