Opvallend misschien: de kandidaten volgen wekelijks fitness- en sportsessies. Zo worden de kandidaten voorbereid op fysiek werk, wat de kans op blessures of fysieke ongemakken verkleint
Volledig scherm
Opvallend misschien: de kandidaten volgen wekelijks fitness- en sportsessies. Zo worden de kandidaten voorbereid op fysiek werk, wat de kans op blessures of fysieke ongemakken verkleint © frederik beyens

Nieuwkomers gestart met opleiding tot grondwerker voor Oosterweelproject: “Daar zijn straks élke dag minimaal 2.150 arbeiders nodig”

AntwerpenVeilig werken met slijpmolens of breekhamers, het leren monteren van buizen... Een groep van elf anderstalige nieuwkomers is vorige week begonnen aan een negen maanden durende opleiding tot grondwerker. Wie de cursus succesvol afwerkt, plaatst straks in en rond Antwerpen waterleidingen, afvoerbuizen en leidingen.

  1. GETEST. Onze reporter proeft Duvel Distilled, een nieuw distillaat van 150 euro met slechts 5.500 exemplaren in ons land: “Geen Duvelsmaak, wel zachter dan whisky”
    PREMIUM
    Antwerpen

    GETEST. Onze reporter proeft Duvel Distilled, een nieuw distillaat van 150 euro met slechts 5.500 exemplaren in ons land: “Geen Duvelsmaak, wel zachter dan whisky”

    Volgende week lanceert Duvel Moortgat zijn nieuwe distillaat ‘Duvel Distilled’, een whisky-achtige sterke drank met een alcoholpercentage van 40%. Wij kregen samen met komiek Amelie Albrecht (28) een voorproefje van het collectors item - met een prijskaartje van 150 euro - in de nieuwe underground Speakeasy in Antwerpen: “Zacht, straf en toegankelijk. Drinkbaar dus.”