De politie voerde op straat een sporenonderzoek uit.
Volledig scherm
De politie voerde op straat een sporenonderzoek uit. © JVDS

Nieuwe vriend (42) aangehouden voor moord: “Ex-vrouw heeft niets met feiten te maken”

AntwerpenDe 42-jarige Edgarton S. is aangehouden op verdenking van moord op de 45-jarige Raffia H. uit Ekeren. De man werd donderdagavond doodgestoken met een metalen staaf toen hij zijn zoon bij zijn ex-vrouw kwam ophalen in de Twee Netenstraat. De ex-vrouw werd na ondervraging vrijgelaten. 

 1. “Ik acht hem ertoe in staat hier plots voor de deur te staan”: nabestaanden van slachtoffer brutale roofmoord zeer bezorgd over penitentiair verlof dader
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Ik acht hem ertoe in staat hier plots voor de deur te staan”: nabestaan­den van slachtof­fer brutale roofmoord zeer bezorgd over penitenti­air verlof dader

  Ruim twintig jaar na zijn veroordeling tot levenslang staat Jan Somers op het punt om penitentiair verlof te krijgen. De man stond in 2003 samen met twee vrienden voor het hof van assisen nadat ze de jonge papa Gert Van Roy (30) ontvoerd, beroofd en koelbloedig geëxecuteerd hadden. Het verlof dat er nu aan zit te komen, baart Gerts familie ernstige zorgen. “Hij is een kandidaat-seriemoordenaar... Zo iemand laat je toch niet meer vrij?”
 2. Een liefdevol leven vol kleur: 4 tips om de LGBTQIA+-gemeenschap te steunen
  MINI

  Een liefdevol leven vol kleur: 4 tips om de LG­BTQIA+-gemeen­schap te steunen

  De maand augustus staat in het bijzonder in het teken van kleurrijke liefde, grenzeloos en zonder vooroordelen. Maar waarom enkel focussen op ‘Pridemaand als we er samen een ‘Pridejaar’ van kunnen maken? Omdat iedereen het verdient om lief te hebben op een manier die voor elk goed voelt, hijsen we massaal de regenboogvlag. Maar wat kan je concreet doen om je steun te betuigen? Vier tips om van dit jaar een jaar vol liefde, verbondenheid en positiviteit te maken.