Stefaan Bogaerts uit Brasschaat werd in zijn auto doodgeschoten in het Nederlandse Spijkenisse.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefaan Bogaerts uit Brasschaat werd in zijn auto doodgeschoten in het Nederlandse Spijkenisse. © Patrick Lefelon / RV

Nieuwe misdaadkoning “Bolle Jos” gelinkt aan moord op Vlaamse zakenman

De Nederlandse crimescène is in de ban van een nieuwe misdaadkoning: Jos L. (30) uit Breda, bijgenaamd ‘Bolle Jos’. Zijn naam dook deze week op in een Nederlands opsporingsbericht. ‘Bolle Jos’ heeft ook banden met Antwerpen. Zo wordt hij gelinkt aan de moord op de Vlaamse zakenman Stefaan Bogaerts en aan de onderschepte partij van 4,2 ton cocaïne van de Octopusbende. 

0 reacties

 1. Scheldelaan in Antwerpse haven grondig vernieuwd ter hoogte van complex Lillo
  Antwerpen

  Schel­delaan in Antwerpse haven grondig vernieuwd ter hoogte van complex Lillo

  De komende maanden zal het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) grondige onderhoudswerken uitvoeren op de Scheldelaan (N101) in de Antwerpse haven. Ter hoogte van complex 12 Lillo vernieuwt AWV de rijweg en renoveert de bruggen over de R2. Ook het wegdek in de richting van Antwerpen, van complex Lillo tot net voor de Boudewijn- en Van Cauwelaertsluis, krijgt een opknapbeurt. In de andere rijrichting vernieuwt AWV het fietspad tussen Covestro en complex Lillo.
 2. Tot vier jaar cel voor Nederlandse uithaalploeg: “We wilden enkel naar de prostitutiebuurt voor een nachtje plezier”

  Tot vier jaar cel voor Nederland­se uithaal­ploeg: “We wilden enkel naar de prostitu­tie­buurt voor een nachtje plezier”

  Vier Nederlanders hebben donderdag celstraffen tot vier jaar en 8.000 euro boete gekregen. Ze werden vorig jaar in verdachte omstandigheden tegen gehouden in de haven van Antwerpen. De correctionele rechtbank vond het bewezen dat ze een partij cocaïne uit een koelcontainer wilden halen. De beklaagden noemden dat onzin en beweerden dat ze een nachtje plezier wilden beleven in de prostitutiebuurt.
 1. Middelburgse skaters blij met komst nieuw skatepark
  Play

  Middelburg­se skaters blij met komst nieuw skatepark

 2. Deze uien zullen (als het goed is) niet rotten
  Play

  Deze uien zullen (als het goed is) niet rotten