Schepen Koen Kennis, Jan De Boeck (directeur Woonzorgcentrum Arthur) en Stephan Géron (COO van netwerk zorgcentra VULPIA).
Volledig scherm
Schepen Koen Kennis, Jan De Boeck (directeur Woonzorgcentrum Arthur) en Stephan Géron (COO van netwerk zorgcentra VULPIA). © rv

Nieuwe buurtfietsenstalling in Solvynsstraat

AntwerpenOp vrijdag 1 juli opende er een nieuwe buurtfietsenstalling, in de ondergrondse parking van woonzorgcentrum Arthur in de Solvynsstraat. Dat brengt het totaal op 1.441 overdekte fietsstaanplaatsen voor buurtbewoners.

 1. UITGETEST. Het vernieuwde Museum voor Schone Kunsten: “Het testpubliek ziet dingen waar het museum zich blind op staart”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  UITGETEST. Het vernieuwde Museum voor Schone Kunsten: “Het testpu­bliek ziet dingen waar het museum zich blind op staart”

  Na meer dan tien jaar renoveren gaat het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) eind september eindelijk weer open. Ofwel nu al hét scharnierpunt van het decennium voor de Koekenstad als culturele en toeristische hoofdstad van Vlaanderen. Deze week testen ‘De Schoonste Honderd’ — inclusief onze man — het museum als generale repetitie voor september. “Na meer dan tien jaar sluiting is het erg belangrijk terug voeling te krijgen met het publiek.”
 2. Drie kopstukken van grote drugsbende in Antwerpen opgepakt, aansturing gebeurde vermoedelijk vanuit Dubai
  Antwerpen

  Drie kopstukken van grote drugsbende in Antwerpen opgepakt, aansturing gebeurde vermoede­lijk vanuit Dubai

  De politie en het parket hebben, in het kader van het onderzoek naar Sky ECC, op 9 augustus 21 huiszoekingen gedaan in de provincie Antwerpen. Daarbij zijn drie personen tussen 32 en 39 jaar opgepakt. Het gaat om kopstukken in het Antwerpse drugsmilieu. Er werd ook ruim 900.000 euro cash in beslag genomen. Het gerecht heeft vermoedens dat de hele bende wordt aangestuurd vanuit Dubai.