Emilia De La Paz, Aeson Löw, Jesse Löw en Timon Van Bortel van Soulful Sessions.
Volledig scherm
Emilia De La Paz, Aeson Löw, Jesse Löw en Timon Van Bortel van Soulful Sessions. © Laenen

Nieuw openluchtfestival op Boeienweide: “Enkel sexy muziek”

Na Linkerwoofer krijgt de Boeienweide op Linkeroever er een nieuw festival bij. Eind september strijkt Soulful Sessions Open Air neer op het maritiem openluchtmuseum voor een hele dag dansplezier. “Wij zetten in op zwoele muziek, van disco tot house tot soul maar evengoed ook tot afro en Braziliaanse dansmuziek. Alles wat sexy klinkt.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwerpse studente mist drie herexamens door quarantaine: “Een jaar extra studeren door de coronacrisis? Dat zie ik niet zitten”

    Antwerpse studente mist drie herexamens door quarantai­ne: “Een jaar extra studeren door de coronacri­sis? Dat zie ik niet zitten”

    Suraiah Tavares (21), studente aan de opleiding Secundair Onderwijs wiskunde-geschiedenis, ziet af tijdens de tweede zit: haar zus testte vorige week positief op Covid-19, waardoor het hele gezin twee weken in quarantaine moet. Suraiah’s drie herexamens vallen nu in het water, en ze zit met de handen in het haar. “Een jaar langer studeren door de coronacrisis zie ik echt niet zitten”, aldus Suraiah.
  2. Tom Van Grieken en Vlaams Belang hebben klacht van Antwerpse moskeeën aan hun been: “Tweet zet aan tot discriminatie en haat”

    Tom Van Grieken en Vlaams Belang hebben klacht van Antwerpse moskeeën aan hun been: “Tweet zet aan tot discrimina­tie en haat”

    De Antwerpse moskeeën zullen een klacht indienen tegen het Vlaams Belang en zijn voorzitter Tom Van Grieken wegens het aanzetten tot discriminatie en haat. Van Grieken zette een filmpje op Twitter waarop een lange rij wachtende moslims te zien is tijdens het Offerfeest. In zijn tweet wijst hij hen aan als schuldige voor het verspreiden van het coronavirus in de provincie Antwerpen.