Chef Tommy Bocklandt en gastvrouw Dominique Leroy.
Volledig scherm
Chef Tommy Bocklandt en gastvrouw Dominique Leroy. © Pont Neuf

Nieuw klassiek visrestaurant in Scheldestad: Pont Neuf opent op 't Eilandje

Visliefhebbers kunnen vanaf nu terecht in het nieuwste visrestaurant van de stad. Met Pont Neuf keren chef Tommy Bocklandt en gastvrouw Dominique Leroy terug naar het hart van de Antwerpse haven: het Eilandje. Op de menukaart? Een à la carte. “De moeilijkste menu die er is”.

  1. Kamal Kharmach leefde dankzij geboorte van dochtertje dit jaar op een roze wolk: “Voor de job van ‘ouder’ zou ik ontslagen worden”
    PREMIUM

    Kamal Kharmach leefde dankzij geboorte van dochtertje dit jaar op een roze wolk: “Voor de job van ‘ouder’ zou ik ontslagen worden”

    Wie dit jaar een eindejaarsconference wilde schrijven, had héél wat stof tot inspiratie na een jaar dat ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaat. Of misschien net niét, want 2020 werd voornamelijk gedomineerd door een allesoverheersend virus. Kamal Kharmach waagde zich eraan en keert dit jaar terug met zijn tweede eindejaarconference: ‘Mag ik even? 2020'. Een perfecte aanleiding om het eens met hem te hebben over de eerste avondklok sinds de Tweede Wereldoorlog, granatengooiers en Operatie Nachtwacht, en het grootste lichtpunt in de duisternis: zijn dochtertje.