Volledig scherm
Nick Cave © EPA

Nick Cave komt in april 2020 naar het Antwerps Sportpaleis

Nick Cave komt op donderdag 30 april 2020 naar het Antwerps Sportpaleis. Hij zal er samen met The Bad Seeds het nieuwe album ‘Ghosteen’ voorstellen.

Enkele maanden geleden stond Nick Cave in De Roma met zijn ‘Conversations tour’, waarbij Cave muziek combineert met een ‘gesprek’ met zijn publiek. Hij voegde onlangs twee Belgische data toe aan deze tournee. Bij de verkoop van de zitjes voor ‘Conversations with Nick Cave’ in de Brusselse BOZAR overschreed de vraag meermaals het aanbod.

Kaarten voor Nick Cave & The Bad Seeds in het Sportpaleis kosten 50, 68, 75 en 95 euro. Maximum 6 tickets per bestelling.
 De ticketverkoop start vrijdag 25 oktober om 10 uur.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wie wordt de beste topsporter van UAntwerpen? Drie genomineerden bekend

    Wie wordt de beste topsporter van UAntwerpen? Drie genomineer­den bekend

    De drie genomineerden voor de ‘Ererector Francis Van Loon Award’, waarmee de atleet of atlete met de meest verdienstelijke sportprestaties in combinatie met zijn of haar studie op de Universiteit Antwerpen wordt beloond zijn bekend: Sebastien De Meulemeester (Zwemmen - Fysica), Marion Decrop (Jiujitsu - Biomedische Wetenschappen) en Lise Jaques (Badminton - Revalidatiewetenschappen). Dinsdagavond valt het verdict.
  2. Advocaat van ontvoerders trekt onderzoek in twijfel: “Ligt de vermiste drugsbaron niet ergens op strand te zonnen?”

    Advocaat van ontvoer­ders trekt onderzoek in twijfel: “Ligt de vermiste drugsbaron niet ergens op strand te zonnen?”

    Op het proces over de ontvoeringen in het drugsmilieu van Abdelkader Bouker en van Younes El B. was het maandag de beurt aan de advocaten van de verdediging. Een bende Parijse gangsters riskeert tot 12 jaar cel. Volgens de verdediging is het helemaal niet zeker dat het om ontvoeringen gaat. “Is niet alles in scène gezet? Wie garandeert mij dat de ontvoerde Bouker niet ergens op een zonnig strand ligt?”, aldus advocate Virginie Cotyn.