In de Lynk & Co Club staat deze 01 te pronken.
Volledig scherm
In de Lynk & Co Club staat deze 01 te pronken. © BELGA

Netflix van de autosector opent hippe garage met koffiebar, hangende tuin en slechts één auto in de showroom

AntwerpenAan de Vrijdagmarkt in Antwerpen opent automerk Lynk & Co zaterdag zijn eerste ‘Club’ in ons land. Bij de Netflix van de autosector staat slechts één auto in de etalage, maar je kan er ook iets drinken, kleding of koffie kopen of uitrusten in de hangende tuin. Pronkstuk van de club is de Chinese wagen 01, te huur aan 500 euro per maand of te koop voor 39.000 euro.

 1. Rechter beslist nog niet over terugbetaling van 1 miljoen door Sihame El Kaouakibi: “Eerst de resultaten van de strafprocedure afwachten”
  Antwerpen

  Rechter beslist nog niet over terugbeta­ling van 1 miljoen door Sihame El Kaouakibi: “Eerst de resultaten van de strafproce­du­re afwachten”

  De ondernemingsrechtbank neemt nog geen beslissing over het faillissement van Point Urbain, de horecavennootschap van Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi en haar partner Erika Nguyen. De curator die het faillissement behandelt, eist de terugbetaling van 1 miljoen euro door het koppel. “Wacht tot het gerechtelijk onderzoek rond is”, stelt Joris Vercraeye, advocaat van El Kaouakibi.
 2. Antwerpenaren mogen naam voor nieuw park kiezen: wordt het Scheldepark, Schipperspark of Zuidpark? Groep buurtbewoners eist behoud ‘Park Dok Zuid’
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpena­ren mogen naam voor nieuw park kiezen: wordt het Schelde­park, Schippers­park of Zuidpark? Groep buurtbewo­ners eist behoud ‘Park Dok Zuid’

  Soms heb je pech: na een zeer droge lente werd de feestelijke opening van het eerste stuk nieuwe park op de Gedempte Zuiderdokken gegeseld door regenvlagen. Het woord is nu aan de Antwerpenaar om een nieuwe naam te kiezen. Park Dok Zuid, verdedigd door buurtgroep ‘TeamZuid’, is daar niet bij. Als dat maar goed komt.