Verdachte als opdrachtgever Yersen V. / In vier maanden tijd werd 4,5 ton cocaïne verhandeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Verdachte als opdrachtgever Yersen V. / In vier maanden tijd werd 4,5 ton cocaïne verhandeld. © rv / rv

Neefje van drugsbaas ‘Flash’ voert 4,5 ton cocaïne in vanuit zijn villa in Marbella: Spaanse politie houdt hem aan

Drugsbaas Yannick W., bijgenaamd ‘Flash’ mag dan al veroordeeld zijn tot 26 jaar gevangenisstraf voor drugsinvoer, zijn handeltje blijft wel draaien. Nu is zijn neef Yersen V. (37) in Marbella opgepakt, samen met een andere vertrouweling Jonas W. De mannen zouden een bende in Antwerpen en Mechelen hebben aangestuurd die in vier maanden tijd liefst 4,5 ton cocaïne heeft ingevoerd.

 1. Brabo staat niet langer droog: fontein en standbeeld na restauratie weer in volle glorie te bewonderen

  Brabo staat niet langer droog: fontein en standbeeld na restaura­tie weer in volle glorie te bewonderen

  Sinds eind februari moesten toeristen (én Antwerpenaren) het met wat herashekken rond de iconische Brabofontein doen, maar vandaag is Brabo weer in volle glorie te bewonderen. De rotspartij van de fontein op de Grote Markt werd gerestaureerd, waarvoor het water tijdelijk werd afgesloten. Die werken zijn nu afgerond: burgemeester Bart De Wever (N-VA) en schepen Annick De Ridder (N-VA) mochten met een druk op de knop het water opnieuw laten stromen.
  Antwerpen
 2. Ridders, jonkvrouwen ... én Bart ‘Filips van Marnix’ De Wever: middeleeuws festival ‘De Quaeye Werelt’ palmt Rivierenhof in

  Ridders, jonkvrou­wen ... én Bart ‘Filips van Marnix’ De Wever: middel­eeuws festival ‘De Quaeye Werelt’ palmt Rivieren­hof in

  Het Rivierenhof in Deurne heeft momenteel véél meer weg van een middeleeuws kampement, dan van een provinciaal domein. Honderden ‘re-enactors’ - ridders, huurlingen, handelaars en ambachtslieden - zijn er het hele weekend neergestreken voor ‘De Quaeye Werelt’, het grootste middeleeuwse event in de Benelux. Ook (een verklede) burgemeester Bart De Wever (N-VA) - geschiedenisfreak, weet u wel - tekent present.
  Deurne