De Nederlandse fastfoodketen New York Pizza komt naar Antwerpen.
Volledig scherm
De Nederlandse fastfoodketen New York Pizza komt naar Antwerpen. © Instagram

Nederlandse fastfoodketen New York Pizza komt naar Antwerpen

De Nederlandse fastfoodketen New York Pizza komt naar Antwerpen. De keten is op zoek naar een franchisenemer om de vestiging uit te baten. Waar en wanneer het de winkel open gaat, is nog niet duidelijk. 

 1. Na urenlange gijzeling werknemers door geïnterneerden: directie FPC Antwerpen belooft actie

  Na urenlange gijzeling werknemers door geïnter­neer­den: directie FPC Antwerpen belooft actie

  De directie van het FPC Antwerpen belooft een nauwgezette analyse van het incident waarbij twee werknemers dinsdagnacht zijn gegijzeld door twee patiënten. Drie maanden geleden deed zich in het Forensisch Psychiatrisch Centrum ook al een gijzeling voor. “Gezien de patiëntenpopulatie zijn incidenten, hoe preventief er ook gewerkt wordt en hoezeer er ook op risicomanagement wordt ingezet, helaas niet uit te sluiten.”
 2. Beschuldigde getuigt voor assisenjury over moord op zijn vrouw: “Best mogelijk dat ik haar heb gewurgd. Dat herinner ik me niet meer”
  Antwerpen

  Beschuldig­de getuigt voor assisenju­ry over moord op zijn vrouw: “Best mogelijk dat ik haar heb gewurgd. Dat herinner ik me niet meer”

  “Ik hield van mijn vrouw en het was nooit mijn bedoeling om haar het leven te ontnemen.” Dat verklaarde Yonas Mesfin Tela (42) tijdens zijn verhoor voor het Antwerpse hof van assisen, waar hij terechtstaat voor de moord op zijn echtgenote Abeba Teumezgi Mebrahtom (29). Toen de inspecteurs aan Yonas vroegen of hij haar gewurgd had, antwoordde hij: “Maybe”.
 1. ZNA en Vlaamse Werkgroep voor Hoofd- en Halstumoren ontwikkelen samen recepten voor patiënten: “Het doel: hen opnieuw laten genieten van hun maaltijd”

  ZNA en Vlaamse Werkgroep voor Hoofd- en Halstumo­ren ontwikke­len samen recepten voor patiënten: “Het doel: hen opnieuw laten genieten van hun maaltijd”

  Door kauw- en slikproblemen eten patiënten met hoofd-halskanker te weinig en krijgen ze onvoldoende voedingsstoffen binnen. Om dit op te vangen en niet volledig afhankelijk te zijn van sondevoeding en bijvoedingen, hebben logopedisten en diëtisten recepten van patiënten op maat gebracht qua consistentie en voedingswaarde. Deze recepten zijn te vinden op de website van de Vlaamse Werkgroep voor Hoofd- en Halstumoren (VWHHT), met steun van de Stichting tegen Kanker.