Archiefbeeld van The Jane.
Volledig scherm
Archiefbeeld van The Jane. © Photo News

Nederlandse chef opent pop-up in The Jane

AntwerpenTwee weekends lang zal de Nederlandse chef Thijs Meliefste een pop-up openen in de Upper Room Bar van sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. Chef Nick Bril nodigde Meliefste uit omdat de horeca in Nederland nog steeds gesloten is door de coronamaatregelen. De pop-up werd gisteren aangekondigd, en is al volledig uitverkocht. 

 1. Oekraïense student organiseert benefiet in Handelsbeurs
  Antwerpen

  Oekraïense student organi­seert benefiet in Handels­beurs

  Yaremma, een 24-jarige Oekraïense Belg, zit niet stil bij de situatie in zijn thuisland. De student Handelsingenieur wil op 17 juni de top van de Belgische businesswereld samenbrengen om Oekraïne te steunen, en dat op een Oekraïens getinte benefietavond in de Handelsbeurs in Antwerpen. “Het is heel zwaar om te zien wat daar gebeurt, maar dat stopt ons niet om alles uit de kast te halen om onze landgenoten zoveel mogelijk te helpen.”
 2. 100 jongeren bereiden zich voor op Tall Ships Races: "'s Avonds naar de zonsondergang kijken op een boot: ik heb er al zin in”
  Antwerpen

  100 jongeren bereiden zich voor op Tall Ships Races: "'s Avonds naar de zonsonder­gang kijken op een boot: ik heb er al zin in”

  Van vrijdag 22 tot maandag 25 juli meren 43 van de prachtigste zeilschepen ter wereld aan in Antwerpen voor The Tall Ships Races. De voorbereidingen voor deze spectaculaire zeilwedstrijd, waarvan de tweede etappe dit keer vanuit Antwerpen naar Aalborg in Denemarken gaat, zijn volop aan de gang. Ook heel wat Belgische trainees, verenigd in de Antwerp Crew, tellen vol ongeduld af naar de komst van de Tall Ships. Zij kregen vandaag een bootcamp in het Havenhuis.