Nederland telt inmiddels acht Gamestate-vestigingen. En die zijn een succes.
Volledig scherm
PREMIUM
Nederland telt inmiddels acht Gamestate-vestigingen. En die zijn een succes. © ANP

Nederlands bedrijf plant ‘grootste spelletjeshal van Europa’ in Antwerpen

AntwerpenKomt de ‘grootste spelletjeshal van Europa’ naar Antwerpen? Die kans zit er dik in. Want het Nederlandse Gamestate, dat in binnen- en buitenland grote arcadehallen uitbaat, heeft zijn zinnen gezet op de gelijkvloers- en kelderverdieping van cinemacomplex UGC. De plannen voor de ruim 3.000 vierkante meter grote locatie liggen klaar. Als het stadsbestuur een vergunning verleent, kan Gamestate Antwerpen er in principe dit voorjaar nog komen.

  1. BINNENKIJKEN. Gloednieuw vijfsterrenhotel Sapphire House van Marriott opent vandaag: “Geen enkele kamer is dezelfde”
    PREMIUM
    Antwerpen

    BINNENKIJ­KEN. Gloednieuw vijfster­ren­ho­tel Sapphire House van Marriott opent vandaag: “Geen enkele kamer is dezelfde”

    Het heeft even geduurd - vijf jaar om precies te zijn - maar vandaag checken de eerste gasten in bij het nieuwe Sapphire House Antwerp, een Marriotthotel met vijf sterren in de Lange Nieuwstraat. Het hotel wil een uniek verhaal vertellen, met twee volledig plantaardige restaurants, Antwerpse verwijzingen achter elke hoek en zelfs een privédoorgang naar de Handelsbeurs. “Gasten in Sapphire House Antwerp maken deel uit van iets groters.”