De nachtclubs op het Eilandje mogen voorlopig weer open.
Volledig scherm
De nachtclubs op het Eilandje mogen voorlopig weer open. © ANP

Nachtclubs op Eilandje mogen weer open ... maar moeten over 3 jaar weg

Als het van Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) afhangt, mogen de nachtclubs Club Vaag, Lima, Roxy en evenementenhal De Shop aan de Rijnkaai voorlopig terug de deuren openen. Op voorwaarde dat ze extra maatregelen nemen om de overlast aan te pakken. Bedoeling is wel dat clubs over drie jaar wegtrekken uit het Eilandje. “We zullen mee zoeken naar een geschikte locatie.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Luxueus logeren aan de Cogels-Osylei, een voormalig koetshuis of een art-deco-appartement: de perfecte staycation in Antwerpen (deel 5)
    PREMIUM

    Luxueus logeren aan de Co­gels-Osylei, een voormalig koetshuis of een art-de­co-apparte­ment: de perfecte staycation in Antwerpen (deel 5)

    Dat #staycation een populaire hashtag wordt deze zomer, moeten we niemand uitleggen. Maar niet getreurd. Vijf weken lang bewijzen we dat je ook in de provincie Antwerpen een bijzonder verblijf kan boeken. Deze week ontdekken we een prachtig hotel op de chique Cogels-Osylei in Berchem, een art-deco-appartement in Antwerpen en een voormalig koetshuis in Brasschaat. Meer unieke B&B’s vind je hier.