Een tachtigtal Beerschotsupporters was aan de brug van het Antwerpse Havenhuis samengetroept om de spelersbus te begroeten. De politie kon de actie, waarbij Bengaals vuurwerk werd afgestoken, weinig smaken en kwam ter plaatse om de supporters te identificeren.
Volledig scherm
Een tachtigtal Beerschotsupporters was aan de brug van het Antwerpse Havenhuis samengetroept om de spelersbus te begroeten. De politie kon de actie, waarbij Bengaals vuurwerk werd afgestoken, weinig smaken en kwam ter plaatse om de supporters te identificeren. © MDR

Naast supportersactie ‘s ochtends, verloopt Antwerpse derby (voorlopig) zonder incidenten

ANTWERP-BEERSCHOTDe Antwerpse voetbalsupporter had zondagmiddag kennelijk geen zin in een coronaboete van 250 euro. Na afloop van de derby tussen Antwerp en Beerschot - ‘The Great Old’ won de partij met 3-2 - deden zich geen noemenswaardige incidenten voor. Eerder op de dag moest de politie wél ingrijpen tijdens een supportersactie van Beerschot.

 1. Houtblok wordt artistieke print: twintig kunstenaars gingen aan de slag met collectie van Museum Plantin-Moretus
  Antwerpen

  Houtblok wordt artistieke print: twintig kunste­naars gingen aan de slag met collectie van Museum Plan­tin-Moretus

  14.000 meesterlijk uit hout gesneden tekeningen: daaruit bestaat de indrukwekkende collectie houtblokken van het Museum Plantin-Moretus. Het museum en atelier Supercollect gaven met The Print Project twintig kunstenaars uit Vlaanderen vrij spel: zij creëerden een print geïnspireerd op de collectie houtblokken. Hun creaties zijn tijdelijk online te koop vanaf 23 november.
 1. Mantelzorgers halen griepprik: GGD heeft voorraad aangevuld
  Play

  Mantelzor­gers halen griepprik: GGD heeft voorraad aangevuld

 2. Nieuwe sinterklaasfilm voor Zierikzeese kinderen
  Play

  Nieuwe sinter­klaas­film voor Zierikzee­se kinderen