Het weekend van 6 en 7 november wordt Stormkop omgetoverd tot een alles-in-één-markt voor gezinnen.
Volledig scherm
Het weekend van 6 en 7 november wordt Stormkop omgetoverd tot een alles-in-één-markt voor gezinnen. © mart

Na succesvolle editie in Verbeke Foundation vindt gezinsfestival MART dit jaar plaats in Stormkop: “Ideaal om met je familie creatief uit de bol te gaan”

AntwerpenGoed nieuws voor alle gezinnen met kinderen die houden van kunst, shoppen en knutselen: tijdens het weekend van 6 en 7 november kunnen ze al die activiteiten combineren op het gezinsfestival MART. Naast deelnemen aan de leerrijke workshops voor gezinnen, kunnen ze zich ook helemaal laten onderdompelen in de zotste vrijhaven van Antwerpen, Stormkop.

  1. “Huilen rond een graf? Doe maar liever groot feest”: koppel dat met auto in water belandde krijgt afscheid met fanfare, gedans en paardenkoets
    PREMIUM
    Antwerpen/Deurne

    “Huilen rond een graf? Doe maar liever groot feest”: koppel dat met auto in water belandde krijgt afscheid met fanfare, gedans en paarden­koets

    “Jullie moeten niet rouwen om ons.” Dat zijn de woorden die de Curaçaose Cleefio en Eldrid blijkbaar ooit tegen hun kinderen hebben gesproken. Nadat het koppel dood werd teruggevonden in hun auto die twee weken geleden uit het Lobroekdok werd getakeld, besloot hun kroost om die woorden ter harte te nemen. Op begraafplaats Ruggeveld in Deurne organiseerden ze een Antilliaanse begrafenis vol zang, dans, muziek en vrolijkheid zoals je die hier niet vaak ziet. “We hebben hun laatste wens echt doen uitkomen.”