Onder andere Slongs, Eric Goossens en Steven De Lelie gaven woensdag meer toelichting op een persconferentie. Helemaal rechts: Frank Boekhoff, voorzitter van Radio Minerva.
Volledig scherm
Onder andere Slongs, Eric Goossens en Steven De Lelie gaven woensdag meer toelichting op een persconferentie. Helemaal rechts: Frank Boekhoff, voorzitter van Radio Minerva. © Klaas De Scheirder

Na frequentieperikelen: Radio Minerva viert 40ste verjaardag met driedaags galabal in Antwerpse Hilton

AntwerpenHet leek een verjaardagfeest in mineur te worden. Maar nu Radio Minerva zijn erkenning weer op zak heeft, haalt de iconische zender de plannen voor de viering van zijn 40ste verjaardag vanonder het stof. En Minerva ziet het groots: op 23, 24 en 25 september worden heuse galaoptredens in – jawel - het chique Hilton-hotel georganiseerd. Wie wil, kan er na afloop zelfs logeren.

  1. REPORTAGE. Op kroegentocht in ... café Pelikaan: “Sterke drank werd verstopt onder de trap”
    PREMIUM
    Antwerpen

    REPORTAGE. Op kroegen­tocht in ... café Pelikaan: “Sterke drank werd verstopt onder de trap”

    In oktober en november gaat Het Laatste Nieuws elke zaterdag op kroegentocht: samen met stadsgids Tanguy Ottomer bezoeken we de zes meest memorabele bruine kroegen van ‘t stad, en vertellen we de verhalen die er aan de toog verteld worden. Het doel van al die toogpraat? Bruine kroegen laten erkennen als cultureel erfgoed, want deze cafés ademen geschiedenis. En een kroegentocht is natuurlijk ook heel plezant. Deze week: café Pelikaan. “Als de vaste klanten ziek zijn, sturen we al eens een kaartje.”