Het afgelopen weekend vloeide de alcohol rijkelijk op de Antwerpse terrassen. Een tiental mensen moest opgenomen worden in het ziekenhuis, omdat ze te veel gedronken hadden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het afgelopen weekend vloeide de alcohol rijkelijk op de Antwerpse terrassen. Een tiental mensen moest opgenomen worden in het ziekenhuis, omdat ze te veel gedronken hadden. © Photo News

Na de terrassen loopt ook de spoed vol: “Alsof oudejaar plots in mei werd gevierd”

AntwerpenEen tiental mensen is zaterdag in het Antwerpse Stuivenbergziekenhuis opgenomen met symptomen van alcoholvergiftiging. De keerzijde van de gezelligheid op de Antwerpse terrassen liet zich dit weekend dus onmiddellijk zien. Organisatie van ervaringsdeskundigen De Laatste Druppel ziet hierin een onheilspellende voorbode. “Nu we aan het versoepelen zijn, zal er meer gedronken worden. En er is een grote groep van mensen die vroeger op de dag ‘leerden’ drinken tijdens de coronaperiode.”

 1. Ruzie met rapper op TikTok loopt uit de hand: “20.000 euro voor wie Para Turk aanvalt”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Ruzie met rapper op TikTok loopt uit de hand: “20.000 euro voor wie Para Turk aanvalt”

  De aanval op Ibrahim A., beter bekend als rapper Para Turk, is het gevolg van een uit de hand gelopen ruzie op TikTok. Dinsdagavond vielen vijf mannen de woning van Para Turk aan het Stuivenbergplein binnen. “Het was tien tegen één.” Deze week werd in een online filmpje 20.000 euro geboden om Para Turk aan te vallen. Ook vandaag wordt de ruzie verdergezet op sociale media.
 2. “Dood aan S.”: drugsmaffia viseert Antwerps koppel en ontvoert per vergissing onschuldige buurman
  PREMIUM
  Antwerpen/Wilrijk

  “Dood aan S.”: drugsmaf­fia viseert Antwerps koppel en ontvoert per vergissing onschuldi­ge buurman

  De Antwerpse politie heeft donderdagochtend rond 5 uur twee Nederlanders (20 en 25 jaar) gearresteerd die op het punt stonden een aanslag te plegen tegen een woning op de Boomsesteenweg in Wilrijk. De bewoner en zijn partner zijn sinds enkele weken aangeschoten wild in het drugsmilieu. Criminelen ontvoerden per vergissing zelfs een onschuldige buurman om hun verloren lading cocaïne te recupereren.