Tien cafés, tien bands: de 24ste editie van de Jazz & Blues Kroegentocht in hartje Antwerpen belooft alweer een fijne line-up zondag.
Volledig scherm
Tien cafés, tien bands: de 24ste editie van de Jazz & Blues Kroegentocht in hartje Antwerpen belooft alweer een fijne line-up zondag. © photo_news

Muzikale kroegentocht serveert jazz, blues en rock op en rond Grote Markt

De ‘zilveren’ editie is voor 2020, maar laat dat je niet tegenhouden om zondag 10 november vanaf 21.30 uur deel te nemen aan de 24ste Jazz & Blues Kroegentocht in hartje Antwerpen. Organisator Kid Van Thienen verzamelde opnieuw een stel uitstekende Belgische artiesten die gratis optreden in tien cafés. Doorzakken mag: na zondag kun je lekker lang uitslapen op Wapenstilstandsdag.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Protest tegen avondklok aan MAS met lasers en licht: “Strijd tegen discriminerende en ongegronde maatregelen gaat voort”

    Protest tegen avondklok aan MAS met lasers en licht: “Strijd tegen discrimine­ren­de en ongegronde maatrege­len gaat voort”

    Na de zestigjarige onafhankelijkheid van Congo in perspectief te plaatsen via projecties op Antwerpse monumenten viseert de groep geëngageerde kunstenaars die zich ‘AWARE & AWAKE’ noemen zich nu op de avondklok. Gewapend met beamers en licht transformeerde het collectief vrijdagavond het MAS en later deze maand komen ook het Stad- en Provinciehuis nog aan de beurt en de Boerentoren. “Onze vrijheden worden ingeperkt en bedreigd met onrechtmatige en dubieuze wetten.”