4TACT tijdens het zingen van lied
Volledig scherm
4TACT tijdens het zingen van lied © 4TACT

Muziekgroep 4TACT strijdt mee voor het behoud van Radio Minerva

 1. “Toegankelijke sfeer waar matrozen jong en oud welkom zijn”: Stormkop surft dit weekend op cultuurfestival ‘Geluidsgolven’

  “Toeganke­lij­ke sfeer waar matrozen jong en oud welkom zijn”: Stormkop surft dit weekend op cultuurfes­ti­val ‘Geluids­gol­ven’

  Wat begon als kleinschalige café-evenementjes voor woord, kunst en muziek is uitgegroeid tot het ‘Geluidsgolven' cultuurfestival. Zaterdag kan je de hele dag gratis bij Stormkop aan het Kattendijkdok terecht voor muziek, poëzie, kunst en kinderanimatie. Zo spelen onder andere The Pink Lemons en HARALD ten dans en geven Natan van Berendonks en Sacha Celine Verheij zich bloot.
  Antwerpen
 2. KIJK. Burgemeester De Wever bewondert gloednieuwe brandweerwagens tijdens duikoefening: “Ze zijn een investering in de veiligheid van onze gemeenschap”
  PREMIUM

  KIJK. Burgemees­ter De Wever bewondert gloednieu­we brandweer­wa­gens tijdens duikoefe­ning: “Ze zijn een investe­ring in de veiligheid van onze gemeen­schap”

  Een duikwagen en twee nieuwe autopompen. Daarmee zal Brandweer Zone Antwerpen voortaan efficiënter, sneller en duurzamer reddingsoperaties kunnen uitvoeren te land en ter water. En met zulk nieuw materiaal kan een officiële presentatie, met pers en al, natuurlijk niet uitblijven. Ook burgemeester De Wever (N-VA) kwam ondanks zijn ietwat moeizame medische toestand even zijn bewondering uiten voor de expositie.
  Antwerpen