Kunstenaar Dennis Tyfus organiseert culturele zomeractiviteiten in zijn Middelheim-paviljoen 'De Nor'.
Volledig scherm
Kunstenaar Dennis Tyfus organiseert culturele zomeractiviteiten in zijn Middelheim-paviljoen 'De Nor'. © Tessa Kraan

Muziek, verhalen en feest in ‘De Nor’ in Middelheimmuseum: “Het viel me op dat de paviljoenen in het museum zelden ‘geactiveerd’ worden”

ANTWERPEN‘De Nor’ is terug herrezen deze zomer. Vlakbij de ingang van openluchtmuseum Middelheim kunnen liefhebbers weer terecht voor live muziek, vertellingen, lezingen, debatten en feestgedruis aan het paviljoen van kunstenaar Dennis Tyfus. “Gelukkig kan ik in De Nor niet het hele jaar door evenementen organiseren, of ik zou geen tijd meer hebben voor mijn ander werk.”

  1. ZOMERREEKS. De plezantste pleintjes van 't stad, met Tanguy Ottomer: “Op het Mechelseplein spreken mensen je aan met je voornaam”
    PREMIUM
    Antwerpen

    ZOMERREEKS. De plezantste pleintjes van 't stad, met Tanguy Ottomer: “Op het Mechels­eplein spreken mensen je aan met je voornaam”

    De winter, lente of herfst uw favoriete seizoen? Wij weten wel beter: ieders hart maakt een sprongetje op 21 juni. Om de zomer te vieren, gingen wij op pad met stadsgids Tanguy Ottomer om — telkens met een frisse pint vanop een terrasje — de geheimen over de zes plezantste pleintjes van ‘t stad te onthullen. Deel 5: het Mechelseplein.