Volledig scherm
De motor van het merk Kawasaki Ninja waar het slachtoffer op reed. © Marc De Roeck

Motorrijder overleden na crash tegen paal op Bredabaan in Merksem

Een motorrijder (20) geraakte gisteravond rond half 9 levensgevaarlijk gewond nadat hij crashte tegen een paal nabij het Fort van Merksem op de Bredabaan. Hij bezweek later op de avond aan zijn verwondingen.

De motorrijder verloor om een voorlopig onbekende reden de controle over zijn stuur. Hij werd ter plaatse gereanimeerd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar daar is hij later op de avond bezweken aan zijn verwondingen. 

Twee getuigen die het ongeval zagen gebeuren, kregen psychologische bijstand. 

Volledig scherm
De motor van het slachtoffer bij de plaats van het ongeluk. © Marc De Roeck
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Corona treft Antwerps ondernemer dubbel: eerst legt virus fabriek plat in China, nu ligt kantoor in Bologna in getroffen gebied
    PREMIUM

    Corona treft Antwerps ondernemer dubbel: eerst legt virus fabriek plat in China, nu ligt kantoor in Bologna in getroffen gebied

    Soms trekt een mens tweemaal een slecht lotje. Vraag het maar aan Antwerps ondernemer Jan Van Gijsel (66). Eerst treft het coronavirus de Chinese drukkerij Leo Paper die voor hem kinderboeken maakt. En nu ligt zijn Italiaans kantoor in Bologna in de vuurlinie van het virus. “Ik ben vooral bezorgd over een ongecontroleerde paniekreactie in Italië. Hoopgevend is dat de fabriek in China intussen is heropgestart.”