De motard van de Antwerpse politie werd aangereden door het voertuig dat linksaf wilde slaan. De bestuurder van de wagen legde een positieve ademtest af.
Volledig scherm
De motard van de Antwerpse politie werd aangereden door het voertuig dat linksaf wilde slaan. De bestuurder van de wagen legde een positieve ademtest af. © Marc De Roeck

Motard van politie aangereden aan Schijnpoortweg

  1. Ex-manager van chemisch bedrijf bestelt duizenden liters mazout terwijl firma die niet nodig heeft: “Hij stelde tientallen valse facturen op”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Ex-manager van chemisch bedrijf bestelt duizenden liters mazout terwijl firma die niet nodig heeft: “Hij stelde tientallen valse facturen op”

    Het Antwerps parket heeft maandagochtend twee jaar cel met uitstel geëist tegen Werner O. De voormalige plantmanager van een chemisch bedrijf in de Antwerpse haven wordt door zijn vroegere werkgever ervan beschuldigd talloze facturen te hebben vervalst voor producten, zoals mazout, die het bedrijf helemaal niet nodig had. Zo zou hij buiten de boekhouding om duizenden euro’s illegaal hebben gestolen van het bedrijf.