Natasja De Paepe
Volledig scherm
PREMIUM
Natasja De Paepe © Photo News

Moeder van beschuldigde schetst vernietigend beeld van dochter: “Natasja had nooit kinderen mogen hebben. Ze is een onbekwame moeder”

Voor het Antwerpse hof van assisen heeft de moeder van beschuldigde Natasja De Paepe (39), die samen met haar vriend Bart Goossens (37) terechtstaat voor de (roof)moord op de gepensioneerde leraar Frank Serruys (62), een vernietigend beeld geschetst van haar dochter. “Diep in haar hart ziet ze haar kinderen misschien graag, maar ze is een absoluut onbekwame moeder.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Daling van aantal besmettingen in Antwerpen op donderdag 24 september

    Daling van aantal besmettin­gen in Antwerpen op donderdag 24 september

    In Antwerpen zijn er op één dag 89 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 147. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 1607 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Antwerpen op 304 te liggen. Omdat Antwerpen meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de stad op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
  2. Steeds meer fietsers vallen voor fietsabonnement Swapfiets: “60 procent meer abonnees dan periode vorig jaar”

    Steeds meer fietsers vallen voor fietsabon­ne­ment Swapfiets: “60 procent meer abonnees dan periode vorig jaar”

    Steeds meer fietsers kiezen voor een fietsabonnement van Swapfiets. Je betaalt dan een vast bedrag per maand in ruil voor een fiets en het onderhoud. De coronacrisis gaf al een stevige duw, maar ook doorheen de zomer en bij de start van het nieuwe school- en academiejaar bleven nieuwe abonnees zich aanmelden voor een Swapfiets. Vandaag telt Swapfiets meer dan 4.000 Antwerpse klanten. Dat zijn er 60 procent meer dan in september vorig jaar.