Tijdens het eerste weekend van oktober proef je in vijfentwintig verschillende cafés verspreid over Antwerpen bekende (en minder bekende) lokale bieren tijdens Modeste Antwerps Biercafé.
Volledig scherm
Tijdens het eerste weekend van oktober proef je in vijfentwintig verschillende cafés verspreid over Antwerpen bekende (en minder bekende) lokale bieren tijdens Modeste Antwerps Biercafé. © rv

Modeste Antwerps Biercafé laat je lokale bieren proeven op 25 verschillende locaties

AntwerpenVoor de tweede keer op rij wordt het jaarlijkse ‘Modeste Bier Festival’ een ‘Modeste Antwerps Biercafé’: geen groots event op één locatie, maar wel op vijfentwintig verschillende locaties in de Antwerpse binnenstad. Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober maak je er kennis met verschillende lokale bieren.

  1. Rusthuizen schakelen over op pen en papier na massale cyberaanval op Antwerpse stadsdiensten
    Antwerpen

    Rusthuizen schakelen over op pen en papier na massale cyberaan­val op Antwerpse stadsdien­sten

    Onbekenden hebben in de nacht van 5 op 6 december servers van Digipolis, de IT-partner van de stad Antwerpen gehackt. Daardoor raakten tal van stadsdiensten in de problemen. Afspraken maken bij de dienst bevolking, in het containerpark of bij de politie is voorlopig onmogelijk. Ook het stedelijk onderwijs en de woonzorgcentra van het Zorgbedrijf werden getroffen. Het Antwerpse parket is een opsporingsonderzoek gestart naar de nooit eerder geziene cyberaanval.