Aziz S. (links) en Nasserdine T. (rechts vooraan) zijn twee verdachten in het drugsproces tegen de Mixers.
Volledig scherm
PREMIUM
Aziz S. (links) en Nasserdine T. (rechts vooraan) zijn twee verdachten in het drugsproces tegen de Mixers. © rv

‘Mixers’ vragen concrete bewijzen op hun drugsproces: “Procureur heeft enkel wat chatberichten”

Antwerpen“Abstracte chatgesprekken, meer zit er niet in dit dossier”, zo pleitte advocaat Len Augustyns vanmorgen voor zijn cliënt Ghalid S. die verdacht wordt van het witwassen van crimineel geld. Hij is één van de zestien verdachten van drugsbende ‘Mixers’ uit Borgerhout tegen wie de procureur straffen tot 10 jaar cel vordert. Harde bewijzen ontbreken volledig, zo stelt de verdediging.

 1. Ziggy (30) van metalband Fatal Move overwon kanker, nu zamelt hij geld in voor lotgenoten: “Ga alsjeblief op tijd hulp zoeken, voor mij was het bijna te laat”
  PREMIUM
  MERKSEM

  Ziggy (30) van metalband Fatal Move overwon kanker, nu zamelt hij geld in voor lotgenoten: “Ga alsjeblief op tijd hulp zoeken, voor mij was het bijna te laat”

  Ziggy Coertjens (30) van hardcore- en metalband Fatal Move uit Merksem wil lotgenoten helpen. Vijf jaar geleden kreeg hij de harde diagnose van een uitgezaaide kanker, maar intussen heeft hij de ziekte zo goed als volledig overwonnen. Met zijn band verkoopt hij mutsen en loopt hij de 100km-run, allebei ten voordele van Kom op tegen Kanker. “Pas als je de ziekte zelf doorstaat, merk je dat ze overal om je heen zit bij vrienden en familie.”
 2. Gevaarlijk rijgedrag, roodrijden, drugs en lachgas achter het stuur: politie heeft handen vol tijdens controles
  ANTWERPEN

  Gevaarlijk rijgedrag, roodrijden, drugs en lachgas achter het stuur: politie heeft handen vol tijdens controles

  De lokale politie heeft tijdens een verkeersactie in Deurne Zuid, Deurne Noord, Borgerhout en Berchem 165 inbreuken vastgesteld. 22 vrachtwagens, zwaarder dan 3,5 ton, hadden zich fout geparkeerd. Op drie van de 185 gecontroleerde parkeerplaatsen voor mensen met een handicap zijn voertuigen in overtreding genomen omwille van onrechtmatig gebruik van die voorbehouden plaatsen.